Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

BMW X6, furat din municipiul Satu Mare! Proprietarul apelează la ajutorul sătmărenilor

BMW X6, furat din municipiul Satu Mare! Proprietarul unui autoturism BMWX6 apelează la ajutorul sătmărenilor, prin intermediul PortalSM, după ce i-a fost furată mașina din fața blocului. 

BMW-ul are nmerele de înmatriculare SM 97 WOW. Furtul a fost anunțat la Poliție, însă orice detaliu ar putea fi de ajutor.

Cine deține orice fel de informații despre autoturism este rugat să sune la numărul: 0752807849

27 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Poate e la ADP la Gara Ferastrau.

  2. Unu' Răspunde

    Așa pățești când parchezi ca un bou!

  3. Altuinplus Răspunde

    O Adevarata tragedie!!! Va dati seama ,fi nevoit sa isi cumpere bilet de autobuz. Propun sa se faca o strangere de fonduri ca sa isi cumpere ultimul model de x, sa doneze cititorii cate 2 euro.

    • @Altuinplus Răspunde

      Eu zic să facem un teledon ca să le facem abonament la toată familia la autobuz.😱🤔🤪🤫

  4. altu fără bmw Răspunde

    L-am căutat pe respectivul păgubit și pe feisbuk și m-am lămurit complet. Vă dați seama că a fost văduvit de sufletul pereche, legătura sa față de lumea reală, nu? Numai selfie cu sine însuși și cu mașinutza dragă. Se iubea pe sine și pe mașina. Și cealaltă de dinainte ie beemveu bineînțeles. Apoi dacă nu mai ie s-a terminat lumea materială pentru el! Ce să mai fk sărakul? Suflete artificiale care se pierd în detalii exterioare scumpe dar fără conținut. Ne măsurăm în ceea ce posedăm și nu în ceea ce facem.😱🤮🥴
    Nu de aia am scris că nu am beemveu. Eu am WV, unul destul de bun dar pe ăștia care stau la oraș și circulă numai în tancuri, ocupă minim două locuri de parcare chiar nu-i înțeleg.
    Băiete, gândește-te că te-au scăpat de stresul zilnic! Nu mai trebuie să numeri mărunțișul că iar trebe să alimentezi blindata ta șenilată.

    • Bogu Răspunde

      Am avut rabdare si am citit ce ai scris. Esti un caracter marunt si invidios. Autoturism care ocupa 2 locuri de parcare….ce aberatii.

      • altu fără bmw Răspunde

        Eu nu sunt. Problema e cu ei. În momentul în care se urcă la volan parcă le-a spălat cineva creierul. Dacă în momentul ăsta cineva mi-ar oferi o asemenea mașină gratis nici atunci nu mi-ar trebui! Nu am ce face cu ea, serios. Dar nici el, crede-mă. Ca să-și mute fizicul din Pipera până-n Sătmar??? Dacă te duci în țări civilizate rar vezi atâtea SUV-uri ca la noi. Eu nu am ce face dacă refuzi să vezi ce este evident.
        Nici mașina mea nu e mică să știi, dar nu am nevoie de tanc să duc plodul la grădi.

        • X Răspunde

          Du-te ma si bate-ti coasa ca esti un ratat invidios cum zicea si ala de mai sus. In ce tari civilizate ai fost tu si n-ai vazut atatea suv-uri ca la noi ?

          • altu fără bmw

            Răspuns: Danemarca, Olanda, Belgia, Franța, Germania, UK, Spania, Portugalia, Italia. Mai sunt și altele gen Egipt, Tunisia, Maroc, Turcia, Grecia etc. dar am zis că în prima fază le trec pe cele considerate mai răsărite și bogate. Ajunge? Mai am! Vrei și dovezi?
            În Spania am văzut o explozie de motociclete în schimb. Iar în Olanda sau Danemarca zici că ăștia umblă cu niște jerpelituri de rable. Tu trăiești într-o lume paralelă de-a ta și vezi doar ce vrei să vezi. Chiar nu pricep de ce mi-ar trebui și la ce aș folosi un SUV în Satu Mare! Nu sunt chiar așa nașpa drumurile să umblu cu o șenilată.

      • H&R Răspunde

        @Bogu , altu fara bmw a scris bine, dar am vazut caz cand a ocupat 4 locuri de parcare un cacat de asta. Asa parcheaza ca nu cumva cineva sa tranteasca usa in masina lui/ei.

        • Bogu Răspunde

          Soferul este alt subiect. Ideea este ca se fura autoturism in Satu Mare. Identitatea soferului/proprietarului, preferinte sexuale etc nu sunt relevante.

          • altu fără bmw

            Din ultima ta postare deduc că noi citim texte diferite.

  5. unu Răspunde

    eu chiar nu vreau sa fiu carcotas dar daca a parcat langa casa de cultura, acolo nu este loc de parcare , acum nu stiu daca a fost la pizzerie, tarom sau farmacie, dar e un loc pietonal nesimtire sa intrii acolo cu masina neautorizat, ma gandesc nu a dus aluta pentru pizza , in rest chiar poate ii in curtea transurban!!

    • Sâcă Răspunde

      O fi ceva și adevăr dar,totuși in fond, nu-i corectă atitudinea voastră. Luați-vă și voi un BMW X6 ,și poate vă schimbati atitudinea. Totuși WV e pentru cărat scule .

      • Cetateanul Răspunde

        Nu conteaza ce masina ai, regulile de bun-simt tot trebuie sa le respecti!
        Astora care cred ca daca au o masina mai de doamne-ajuta, e justificare suficienta sa faca absolut ce vor ei, pot parca unde vor, sa circule cum si pe unde vor, etc, nu pot decat sa ma cac adanc in sufletul lor!

  6. Marius Răspunde

    Daca are asigurare, de ce o mai cauta?

  7. Gerula Răspunde

    Mă gândesc că atunci când ai o mașină mai scumpă ai și un Casco, că sa stai liniștit… Deci teoretic nu ar trebui sa fie o problemă așa mare, daca nu cumva e o mașină cu 300k km și RCA la Euroins, eventual și pe gpl sa nu “consume”

    • Cetateanul Răspunde

      Mda, GPL, e rusine sa economisesti zeci de mii de euro in 20 de ani … nu e rusine sa fi prost sa dai cu 40% mai mult pentru acelasi lucru …
      Doua masini in familie, ambele pe GPL, AM ECONOMISIT LEJER 25.000 DE EURO .
      Am incercat sa conving un prieten sa-si instaleze si el (face cam 100 de km zilnic) si nu a vrut . Am vrut sa-i imprumut banii si sa-mi dea inapoi lunar, doar cat economiseste, practic instalatia era pe gratis din start ! Mi se plange de ani de zile ca nu are un ban in buzunar la sfarsitul lunii … si modest financiar si cu figuri …

      • Cetateanul Răspunde

        Se zice ca familia ti-o da dumnezeu, dar prietenii ti-i alegi singur!
        Apoi se mai zice ca cine se aseamana se aduna!

        • Cetateanul Răspunde

          Nu am pretins ca sunt perfect sau ca prietenii mei sunt perfecti, totusi cei care ma cunosc stiu ca sunt un om de cursa lunga si nu dau cu piciorul la oameni din orice nimicuri !

  8. S Răspunde

    Ati observat unde este parcata masina in prima poza? WOW tare smeker. Blocheaza doar o usa si niste trepte. Dar pe trepte n-a reusit sa urce, ce SUV e asta ?

  9. H&R Răspunde

    Vreti sa nu aveti probleme cu BMW? Nu cumparati BMW.

  10. Gogu Răspunde

    Foarte frumos!Imi place la nebunie expresionismul abstract!Cine mi sunt eu?Eu am inventat apa caldă!BMW X6 parcat in spate la Samtel!Nu-i bai că stăm in chirie,dar avem bâmâvâ!

  11. Gogu Răspunde

    Am un banc bun!
    – De ce cumpără osenii numai Audi si BMW?
    – Răspuns: Pentru că sunt la inceputul Alfabetului!

    • altu fără bmw Răspunde

      Em am asistat acum niște ani la o discuție în Certeză între două oșence. Reproduc. Discuție la care am asistat nu e inventat.
      -Ce nuntă mare o fo’ amu’ la noi! Fișiorul are 4 căși iar fata are tri!
      La care eu întreb. Bine. Și ce fac? Zilnic se mută??
      Recunosc repede am plecat de lângă ele că riscam să fiu omorât doar cu priviri. Dar chiar nu înțeleg fenomenul. Ca și leul de khici din ghips la intrare și reproducția de khici de Mona Lisa din living. Iar în casă nu stă nimeni cu anii! Cine e frustrat??
      Acum nici 100 de ani stăteați în niște dărăpănături împreună cu orătăniile iar acum ați sărit trei etape de evoluție. Cu SUV o să fiți și înmormântați?

      • Logan Răspunde

        “Acum nici 100 de ani stăteați în niște dărăpănături împreună cu orătăniile iar acum ați sărit trei etape de evoluție”
        Asta inseamna ca si-au dat de facut ,bravo lor ca au “evoluat” …in schimb multi,majoritatea, stati tot in ce aveau bunicii vostri.

        • @Logan Răspunde

          Degeaba zici că au evoluat. Au făcut palate dar stau tot în spate. Ditamai clădirea stă goală și neîncălzită. Eu nu stau în casa bunicilor. Aia fost luată de inundații așa că am construit recent una pentru mine dar fără turnulețe și leu de ghips. Tu nu înțelegi asta pentru că ai alte preocupări și încă coaja de știi tu ce pe fund. Vrei să pari cum nu ești de fapt. Degeaba ai tu diverse lucruri dacă nu te bucuri de ele. Dar lucruri de care chiar ai nevoie nu tot felul de tâmpenii pe care le-ai văzut în străinezia și zici că vrei să fii trendy sau să te dai rotund când faci drifturi în august în centrul vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.