Ultima actualizare: azi, 10:48

Locale

O sătmăreancă a impresionat la „Chefi la Cuțite”. Preparat deosebit și o viață de film!

O sătmăreancă a impresionat la „Chefi la cuțite”. Victorina Matveev, în vârstă de 37 de ani, i-a impresionat pe cei trei bucătari de la Chefi la Cuțite cu preparatul pe care l-a pregătit, dar și cu povestea ei de viață. 

Ea are origini rusești, dar este căsătorită cu un român din Gherța Mică, județul Satu Mare. Deși este de meserie polițist, Victorina își petrece mult timp pregătind tot felul de deserturi speciale. Victorina Matveev a dezvăluit faptul că a venit la „Chefi la cuțite” ca să promoveze Gherța Mică, un loc cu totul și cu totul special, unde tradițiile se mai păstrează și astăzi.

Tânăra a locuit timp de 15 ani în Italia, acolo unde a muncit din greu pentru a strânge bani, însă când a adunat în jur de 20.000 euro, banii i-au fost furați. Atunci a fost nevoită să se întoarcă în Gherța Mică, loc în care a început să pregătească diverse torturi și prăjituri.

Chiar dacă a avut ceva emoții, concurenta nu s-a lăsat și a decis să pregătească o rețetă specială de rulouri în formă de copac și un desert cu mere.

Când farfuria a fost gata, aceasta a trimis cloșurile la degustare și a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cei trei au gustat atent mâncarea și au încercat apoi să ghicească cine ar fi putut pregăti un astfel de preparat.

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Victorina Matveev, care s-a prezentat și a povestit mai multe detalii despre ea.

„Am finalizat academia de poliție în Republica Moldova. Tata e rus, mama e din Republica Moldova și eu sunt căsătorită cu un român pe care l-am cunoscut în Italia. Șapte ani am lucrat în Veneția, în patiserie, am avut șansa să văd lume faimoasă ca Brad Pitt și Angelina Jolie. M-am apucat de muncă atunci când l-am pierdut pe tata și eu trebuia să îmi plătesc studiile și să am grijă de mama. Am ajuns în străinătate la negru, pe jos, am mai făcut o dată armata. Am mers din Croația până în Italia pe jos, în două săptămâni am ajuns. Drumul în Italia a fost ca o a doua armată”, a dezvăluit concurenta.

VIDEO, în linkul următor: https://bit.ly/3t7uwdH

5 comentarii

  1. România Răspunde

    Întrebare. Cum poate cineva cu asemenea origine să fie polițist?

    • realist Răspunde

      Daca citeai articolul, nu mai puneai intrebari tampite.
      A terminat Academia de Politie in Republica Moldova. Este de meserie “politist” insa nu profeseaza.
      Greu..

  2. Dragnea Răspunde

    Sună la noi, la psd.
    Sau la ambasada Rusiei.

  3. Szalma Jack Răspunde

    In Moldova politistii locali fac Academie,nu ca la noi ! …😂🙈😁👍

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.