Ultima actualizare: ieri, 20:44

Publicitate

Cafea specială marca RioTabak: Aromele nuanțate și sofisticate din Etiopia şi Honduras

Dacă eşti iubitor de cafea trebuie să treci neapărat pragurile tutungeriilor  RioTabak, pentru că aici găseşti o cafea specială, şi anume cafea boabe 100% Arabica din Etiopia și Honduras, cu arome nuanțate și sofisticate.

“Dacă faci parte din categoria iubitorilor de cafea, știm că fiecare început de zi te prinde cu ceașca în mână. O cafea de calitate face diferența și dacă nu ne crezi, te lăsăm să te convingi de unul singur. În magazinele RioTabak găsești cafea boabe 100% Arabica din Etiopia și Honduras. Aromele nuanțate și sofisticate, textura cremoasă și echilibrată vor face ca aceste două sortimente să devină preferatele tale”, transmis de către reprezentanţii magazinelor RioTabak.

Unde se află tutungeriile RioTabak:

RioTabak Drinks & More

RioTabak Drinks & More este o tutungerie complexă situată chiar în inima orașului Satu Mare, având o gamă variată de băuturi fine precum whisky, rom, coniac, gin, vodka, lichior şi bineînţeles ca şi băutură tradiţională gama completă de la Zetea.

Totodată, cu ocazia Sărbătorilor Pascale Rio Tabak doreşte să vă surpindă cu un concurs în care aveți șansa de a câștiga o țuică Zetea, țigări de foi RIO by RioTabak1st. Elena Anniversary Limited Edition și cafea RioTabak Honduras.

Pentru mai multe informații, accesați paginile de Facebook sau Instagram RioTabakDrinks& More.

4 comentarii

  1. ciprian Răspunde

    Daca tot le-ati facut reclama, era bine sa aflam si pretul…

  2. Xpert68 Răspunde

    Astia angajeaza persoane ca pe zileri si ii exploateaza zilnic cate 9 ore si nu ii controleaza nimeni!!! Ar fi indicat ca ANAF sa le faca un control total si sa vada cum stau cu plata obligatiilor fiscale!!!!!

    • aficionado Răspunde

      si eu am patit la ei cu niste trabucuri, habar nu au cum se depoziteaza, am primit niste uscaciuni, nu verifica nimeni daca sunt tinute in conditii optime, amatori

    • radical2 Răspunde

      Poi daca cunosc pe cine trebuie :)). Asa-i usor sa faci business . Pe altii ii controleaza saptamanal si ii descurajeaza sa isi faca firma. Asta-i democratia romaneasca. Daca nu ai relatii, poti fii oricat de destept ca nu poti fii antreprenor. Te mananca institutiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.