Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

VIDEO. Șoșoacă la Satu Mare: Este superb orașul. Să veniți în vacanță!

Diana Șoșoacă se află într-o vizită la Satu Mare, acolo unde se va întâlni cu mai mulți susținători. ,,Am fost în tot Maramureșul, iar în acest moment mă aflu în Satu Mare unde mă întâlnesc cu foarte mulți prieteni”, a spus senatoarea într-un live pe Facebook.

Șoșoacă a avut numai cuvinte de laudă despre Satu Mare.

,,Este superb orașul Satu Mare, cei care puteți și vă permiteți să veniți în vacanță”, a spus Șoșoacă.

 

29 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Da, haideți sa vă mâncați nervii în trafic, să traversați intersecția Burdea, să traversați Drumul Careiului să vizitați vă rugăm să vedeți ce frumos se circulă prin Mun. Satu Mare. RUȘINE !!!

  2. Satmareancă Răspunde

    FOARTE RUȘINOS, SUNTEM SINGURUL JUDEȚ UNDE SE CIRCULĂ AȘA DE PROST. FĂRĂ NICI O CENTURĂ DE OCOLIRE !

    • Bogu Răspunde

      Exact. Suntem sigurul JUDET unde se circula asa :-)))))). In calitatea de cetatean al urbei, cetatean cu drept de vot, trebuie sa stim ce sa pretindem de la autoritati si ce ar tebui sa facem noi ca si cetateni. Cand cetateanul nu stie ce vrea, e foarte greu. Poate totusi stie ce vrea si centura de ocolire a judetului este una dintre ele.

      • Xpert68 Răspunde

        Nu stiu ce a vazut asta frumos in Satu Mare, cred ca au imbatat-o cu palinka!!!!

        • Bogu Răspunde

          E beata doamna de felul ei. Nu i-au mai dat nimic, nu e cazul, asa e ea. PRoblema este ca cineva a votat asa un caracter.

  3. Ioan Răspunde

    O profitoare obeză, care în fuga după popularitate încalcă toate legileposibile…doar e senatoare!
    Huo, la muncă cu tine!

  4. hahaha Răspunde

    Vacanța la SM (7 zile) :
    1. Stai la Aquastar
    2. Stai la ștrand
    3. Plimbare prin oraș
    4-7………

  5. radical2 Răspunde

    Daca Sosoaca zice , atunci =0 .:)))

  6. Pampan Răspunde

    “Sã veniti sã vã relaxati în zona extrem de frumoasã în cartierul Solidaritãtii, iar apoi puteti sã vã deconectati în magnificul str. Ostrovului dupã care puteti savura serviciile doamnelor de companie din apropierea gãrii – Grãdina Romilor… scuze: Grãdina Romei 😇😁”

  7. Damșe Răspunde

    Vino dragostea mea! Sosoaca mea. Love you

  8. cizmaru Răspunde

    cred ca cei ce denigreaza acest oras sint din alt oras nu din orasul in care locuiesc eu ca daca arfi din din oras sar muta urgent cum il denigreza daca nu sint in stare sa vada locurile frumoase au ochelari de cal

  9. Muresan Răspunde

    Țâgănime curată orașul ăsta !!!. Jalnic !!!. Rușine, mare rușine și cea mai mare mortalitate din țară . Pe locul 1 pe țară la infarct. RUȘINE !!!

  10. Satmarean 1 Răspunde

    @Cizmaru. Astia suntem si pe plan local si national. Suntem cred singura natie din lume care vb asa urat de tara lor. Altii sunt vai de mama lor din toate punctele de vedere,dar isi lauda putinul ala pe care il au. Si eu sunt de parere ca nu sunt din SM din moment ce se plang de centura , si nu vad ca se lucreaza si intr- un viitor aoropiat va fi gata. Cata rautate!

  11. Norick a disznó Răspunde

    Dagadt geci kurvája.
    Kést a tokádba, te mocsok aur

  12. Radical Răspunde

    Oraș superb !? Tu de unde îți cumperi iarba ? Un contact te rog !!!

  13. Gheorghe Răspunde

    No bine mai,o venit o muiere(?)si o reusit sa va dezbine,cand de fapt ea zicea sa va uniti si eventul sa o primiti printre optiunile voastre la un viitor scrutin,mai ales ca ciuma galbena si puiii de securisti nu se mai iubesc ca alta data.Ca orasu-i frumos dar unii il vad urat,ba ca orasu-i urat dar altii il vad frumos.Si cioara zice catre corb ca puii ei sunt cei mai frumosi deci sa nu cumva sa se atinga de ei si sa-i manance.Bietul corb s-a conformat si a mancat cei mai urati pui pe care i-a gasit prin cuiburi….tocmai puii….ciorii.
    He,he,he frumos oras,se poate compara cu..Parisul,Madridul si alte mari capitale ale lumii civilizate!!Nu credeti?Va spun eu ca unii care vad cat este de grozav si frumos sunt umblati prin lume ca gaina in jurul cotetului si au vazut muuuuulte metropole,deci ei pot sa spuna cat de frumos ii satmaru…frumos,frumos si tras prin iunel ca sosoaca….Mai ales acum o luna cand era inundat pe jumatate sau cand ploua torential si se inunda pasajul soarelui,sau cand masinile stau buluc la un nenorocit de semafor pentru pietoni care functioneaza si cand nu trece nimeni pe zebra….stau muritorii de rand si asteapta sa treaca ,,nimeni”pe zebra ca sa se aprinda culoarea verde..este un oras in continua miscareeee,edilii mult iubiti au grija de asta.Daaaa,frumos oras dar noi care nu vedem frumusetea lui si avem ,,pretentii exagerate”nu locuim aici,noi locuim in honolulu dar ne place sa ne pierdem timpul urmarind portalsm si pe balena sosoaca lingand dosuri si prohaburi pentru un simpatizant in plus,ca de fapt toti ceilalti care-si zic(si se cred?) politicieni.O venit sa se intalneasca cu…mincinosii sau cu cine zicea?aaaaa cu avocatii,pardon,lasa ca este acelasi lucru….He,he,he,frumos oras dar cei cu ochelarii de cal nu vad….cizmaru ai cam lipsit de la orele de limba romana dar nu-i bai ca nici noua nu ne-a placut matematica,fugeam de la ore si mergeam sa admiram…
    Satmarul oras frumos,
    Ma duc cu busul,
    ma-ntorc pe jos,
    Gasesc o floare,mirositoare
    S-o iau mi-e frica
    Sosoaca-i mica si de nimica….
    …Hai sa fiti sanatosi si voiosi…..Viata este frumoasa!!!

    • Vasile Răspunde

      Oras frumos ? Nu a circulat pe strada Botizului prin hotroape, a, sa nu uit si Odoreului cu gurile de canal ce ne distrug masinile…in rest ,vin lunile de vara si se vor repara si podurile ca asa e dorinta alesului, ca tot ne incearca rabdara a instalat un semafor ptr pietoni imediat dupa sensul giratoriu …in rest apreciez orasul Baia Mare, acolo lucrurile se misca ft bine.

  14. om de rand Răspunde

    Cocalarilor ! Nu vorbiti prostii. Sosoaca este printre cei mai curajosi si sinceri politicieni care cauta binele poporului.

    • Gheorghe Răspunde

      ….om de rand,cocalarule,da tu crezi ca nu stim noi ca este cea mai cea…?Stim mai vere,de aceea am asteptat-o cu flori,cu pita si sare(si palinca i-am dat da nu se spune ca dupa aceea sar astia pe noi ca am imbatat-o si in loc s-o ia spre bucale o sa mearga la budapesta!!!) si am gasit pe unul mai prost care s-o pupe pe mana cum o facut mosul cela care so pus in genunchi in fata lui,,proasta tarii”dancila de la pzd si io pupat mana(cu care so sters la gaoaza) declarandu-i dragoste neconditionata.Chiar ma intrebam daca nu esti tu,,omul de rand”care o tucat-o pe dancila si amu ti-i ciuda ca ti-o luat locul mai orientat.
      Ma,o iubim ma pe asta n-o vezi cata dihanie de osanza are?…cum sa n-o iubim..?Strasnica muiere,moldoveanca sadea,iubitoare de popor,ne va scapa de statul paralel,de ciumele rosie si galbena,de tinerii corporatisti si mai ales de udmr…ma asta vrem noi satmarenii(da nu toti),sa ne scape de astia ca ne vor ardealu….no da le da ea ardeal de le sar capacele.
      Amu nu stiu ce functie sa-i dam?Ha ce zici tu mai ,,om de rand”o punem presedinte sau prim ministreasa?….io zic ca le poate duce pe amandoua ca si asa nu avem pe cine sa punem asa iubitor de,,oameni de rand”si curajos.Ea este numa buna!
      Mai erau vreo cativa politicieni de talia si anvergura ei care erau curajosi,sinceri si care voiau binele boborului.Vrei sa ti-i insir pe fiecare cu nume prenume functii calitati etc.etc…..si la urma si-au bagat aia in popor.Ma mir ca mai exista inca bipezi care cred in asemenea specimene care-si zic politicieni.

      • c-block Răspunde

        @Gheorghe. La câte kile începe să aibă coțofana asta (pentru că începe să capete dimensiuni considerabile) eu zic că deja iese din ea bugăt și de un președinte și de o prim-ministreasă. La kilogram bineînțeles.

  15. Nicusor Răspunde

    Sosoaca ….mai incet cu shawrmele ca o sa trebuiasca sa cumperi 2 bilete la avion in curand :)))))))

  16. cizmaru Răspunde

    Geoghe cred ca tu daca ai umblat prin Paris sau Madrid,Brucselles ai fast cum se zice pe floster in aceste orase stai cite o ora la semafor sau pe centura unde stai si cite 3 ore in trfic iar de pasaje poate nu ai prins ploie

    • Gheorghe Răspunde

      cismar da tu pui Parisul,Madridul si alte metropole cu satmaru asta de 100.000 de capete(cel mult),chiar vrei sa te compari cu aceste metrolpole?…ca si cum ai face diferenta intre Bucuresti si Aliza.Stii localitatea asta din judet?
      Nu vreau sa te superi dar nu cred ca este relevanta comparatia.Bineinteles ca si acolo se sta in bushon,pe autorute,pe periferice dar nu face o asemenea comparatie…parisul are vreo 12 milioane de locuitori.Am fost de mai multe ori cu masina personala si am cam batut si pe acolo drumurile dar nu vezi o asa indisciplina in trafic si nesimtire ca la noi.Sincer!!Ce au ei si ce avem noi?….cred ca nici nu exista termene de comparatie.Este parerea mea si daca o sa cugeti mai bine o sa-ti dai seama ce vreau sa spun.

  17. cizmaru Răspunde

    Georghe disciplina in trafic da acolo de semnalizezi stinga te duci stinga la noi semnalizeza stinga si face dreapta acolo daca nu te incadrezi in banda de mers nu o scimbi pina ai linie contunua la stii cum se face alcui este vina

  18. AziNu Răspunde

    Cine e Șoșoacă asta? Chiar asa grav s-o ajuns in parlament?

    • Sătmărean Răspunde

      Să vină odată când plouă torențial să vadă cum sunt inundate pasajele din Soarelui, de pe str. Botizului, cum le inundă de fiecare dată curțile și casele oamenilor !!!

  19. Unu Răspunde

    Un municipiu și oraș de câcat . Ce să vizitez aici ???. Dacă îți vine un prieten sau o rudă din alt județ nu ai ce să vizitez sau unde să le arați ceva interesant, trebuue să-i duci în Maramureș sau în oșenime, in rest ce să vizitez ???

  20. Matrozul Răspunde

    Unu, sigur că e un orș de câcat daca tu te caci in curte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.