Ultima actualizare: ieri, 21:54

Naţionale

Când s-ar putea da startul sezonului de nunți în 2021. Organizatorii au anunțat condițiile

Când s-ar putea da startul sezonului de nunți în 2021. Șapte din zece nunți planificate în 2020 au fost anulate sau amânate. Cei mai mulți tineri își doresc în continuare să își organizeze evenimentele în 2021 sau în 2022. În acest context, Asociația Furnizorilor din Industria Nunților propune testarea tuturor invitaților înainte de a întră în restaurante.

Sunt trei scenarii propuse Guvernului pentru organizarea evenimentelor, verde, galben și roșu, în funcție de situația epidemiologică.

Alin Caraman, președinte AFIN: Dacă vorbim de scenariul roșu, cum e acum, propunerea noastră e că nunțile să poată avea loc după 15 mai, în situațiile în care toți participanții sunt într-una din cele trei categorii: sunt vaccinați, au trecut prin Covid sau sunt dispuși să facă teste.

Organizatorii de evenimente propun că numărul de invitați să fie stabilit în funcție de spațiul pus la dispoziție.

Adina Dănescu, patron de săli de evenimente: Avem în jur de 100 de nunți, spre deosebire de 2019, când aveam 200. Ar începe pe 15 mai. Distanță o putem rezolva, să păstrăm 2 metri între mese, ringurile vor rămâne mult mai largi. N-o să mai putem face cu același număr. Cu siguranță vor fi mai mici evenimentele. De obicei mai creșteam prețurile, în funcție de economie, dar a rămas totul la fel și am făcut și reduceri, de la 10 la 20%.

Premierul Florin Cîțu a spus că se discută despre o revenire la normalitate pentru evenimentele de familie, precum nunțile și botezurile, după 1 iunie.

Sursa: Digi24

5 comentarii

 1. ... Răspunde

  Cîțu a zis 1 iunie. Drept vorbind nu a specificat și anul.😱😪

  • @... Răspunde

   Vorbeste in stilul tau, ambiguu, imprecis, fara sa spuna nimic…

   • ... Răspunde

    Ambiguu este orice scriu la inteligența ta limitată. Ce să fac dacă de mic ai fost scăpat în cap? Condoleanțe familiei.

 2. AziNu Răspunde

  Startul la divorturi s-o deodata cu covid. O sa aiba cine sa se casatoreasca daca o mai tzinem asa

 3. radical2 Răspunde

  Destul de tarziua. Satmarenii nu mai pot traii fara nunti. E singurul si cel mai placut mod de entertainment. Ce mai posteaza lumea daca nu sunt nunti organizate in sali mari cu multa mancare, cu pergola de trandafiri :))? Aloo Catzu! Daca nu se pornesc nuntile, satmarenii intra in depresie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.