Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

Cea mai lungă pistă de biciclete din județ: de la Satu Mare la Apa. Proiectul, în linie dreaptă

Cea mai lungă pistă de biciclete din județul Satu Mare (40 km) va fi realizată printr-un parteneriat între primăriile Satu Mare, Dorolț, Odoreu, Medieșu Aurit și Apa.

Conform studiului de fezabilitate aprobat joi de Consiliul Local Satu Mare, pe raza municipiului, pista de biciclete va avea 7 km, de la staţia de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara (pe digul râului Someș).

Valoarea investiției care revine Primăriei Satu Mare va fi de 5,2 milioane de lei.

 

15 comentarii

  1. S Răspunde

    Nu mai inteleg nimic, v-a fi de la Satu Mare la Apa dar de fapt va fi de la statia de epurare la Dara, atunci nu va fi de la Dara la Apa ? Sunt eu asa mai prost.

    • altu fără bmw Răspunde

      E foarte simplu. Pista va începe de unde trebuie și se va termina unde se termină banii. Dacă nu o să ajungă bicicliștii vor merge în continuare pe arătură. Punct. Important e ca banii să intre unde trebuie, restul mai vedem noi.

    • M Răspunde

      Lasa ca macar cei din Dara vor merge la neamuri in Vetis pe mega extra pista de pe podul centurii

  2. Dodo Răspunde

    Da ești mai prost dar p’ormă de deștepți. Dovada e chiar în textul tău unde faci greșeli de ortografie(v-a) dar pe urmă imediat te corectezi. Perseverează și cine știe…

    • S Răspunde

      Dodo eu credeam ca dovada ca sunt prost e din cauza textului IN CARE fac greseli de ortografie nu UNDE fac greseli , bata-l vina de adverb, tot am inteles ce scrii. Mai sa fie, tot nu inteleg titlul articolului

  3. ce vorbesti? Răspunde

    Asa niste articole idioate scrieti mai ca nu intelege lumea nimic. In titlu zici ca de la satu mare la apa si in articol zici ca de la satu mare la dara. Esti prost?

    • Ghitzuri Răspunde

      pe raza municipiului, pista de biciclete va avea 7 km, de la staţia de epurare până la limita administrativă a municipiului Satu Mare spre Dara

      ai inteles acuma?

      • Peda Gogu Repetent Răspunde

        Și cum ajungem la Apa de aici? Dinspre Dara? Era greu de scris că proiectul prevede prelungire pistă de la Satu Mare până la Dara dar și este pe dig până spre Apa? Doare deștu’? Cine a scris materialul duce o luptă degeaba cu limba maternă.

  4. Golf Răspunde

    Probabil este vorba de asfaltarea digului până la Apa. Oi, vaci, cai, gipane, tractoare, câini, vom avea di tăte pe dig.

  5. Rrrr Răspunde

    De ce ne ne despartim odata si odata de Bucuresti?
    Sa numai depindem de niste idioti.
    Avem primari foarte buni care pot sa ne conduc spre bine.
    Se cerem odata un Ardeal Independent!!!

    • Nicusor Răspunde

      @Rrrr Corect. Ardealu-i fruncea 😀

    • hAuleuMaica Răspunde

      Vrei să faci altă pistă, și nu te lasă Bucureștiul. Vorbim la subiect (pista ) ;noi am decis, și atunci..? In cazul ăsta ..ce are una cu alta….

      • Gheorghe Răspunde

        Cum nu ai inteles?Este foarte simplu de înțeles ce se întâmplă pe acest portal.Unii sar la gatul altora spunând ca fac greșeli de ortografie sau de exprimare,crezandu-se docți dar de fapt comit și ei aceleași greșeli pe care le critica la altii.Fiecare cu ce-l doare pe el și anume Ardealul,care după spusele unora ar trebui lăsat pe mana,, primarilor buni” sa nu mai depindă de București.Fiecare spune problemele care îl macină pe el,unele neavând nici o legătură cu subiectul.Aceasta pista se va face deoarece s-a făcut un studiu și s-a constatat ca acolo este cea mai mare afluenta de bicicliști???Întreb asa pentru un prieten.Dar traficul din oraș și lipsa parcărilor sau a pistelor pentru biciclete când o rezolvi mister kereskeny?…la Sfântul așteaptă?..Acum se pare ca mi-am atras câteva înjurături din partea celor care visează cai verzi pe pereți!!!Prietenii știu de ce.Sa auzim de bine și o zi frumoasa sa avem!!

        • altu fără bmw Răspunde

          @Gheorghe. Mda. într-o țară mai spre vest care nu are nici pe departe resursele noastre în schimb are oameni gospodari și muncitori care fac și din kkt bici (Olanda sau de ex. Danemarca) așa se circulă. Nu se suie tot biznismenul în gipanul lui utltimul răcnet ca să ducă gunoiul la tomberon sau să ducă copilul la școala aflată la 100 m! Că doar nu vom toci talpa adidașilor nou-nouți luați din Dubai pentru prunc, nu? Cu ocazia asta vor vedea și ceilalți părinți ce bine ne merge! Să moară dujmanu’! Deci …… Într-o astfel de țară se practică deplasarea pe piste de bicicliști din localitatea A în localitatea B. Iar la final olandezul sau danezul calculează câtă mișcare a făcut și cât carburant a economisit. Noi nu ne batem capul cu astfel de mărunțișuri. Avem buzunarele pline de euroi și dollari! Oare așa e? Ca să nu mai zicem că mai vedem și mama natură, cât am mai iertat și încă există.
          Nu suntem noi pregătiți de așa ceva. Vezi și starea sau exploatarea pistelor existente. despre cele din municipiu mai bine că nici nu mai ic nimic. Pur și simplu sunt impracticabile. Apoi seara când ne culcăm toți înjurăm ambuteiajele și traficul prin care am trecut toată ziua. Așa e în această republică bananieră Manelistan. Sincer nu văd la ce se poate folosi o pistă Satu Mare – Apa. Este mult peste condiția noastră fizică.

  6. Nicusor Răspunde

    @alta fara bmw Ai dreptate. toti ”bogatii” din SM numa’ cu masina sub cur si 100 m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.