Ultima actualizare: ieri, 22:14
Locale

COVID-19 | Prefectura anunță noi decese în județul Satu Mare. Bilanțul ajunge la 294

Până astăzi, în județul Satu Mare s-au înregistrat 11.267 vindecări și 294 decese cauzate de coronavirus. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat două decese, o pacientă de 78 de la Spitalul Municipal din Carei și un pacient de 64 de ani la Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare, persoane cu multiple comorbiditati.

Până în prezent au fost efectuate 83.797 teste, din care 526 în cursul zilei precedente. La nivelul județului Satu Mare, în data de 8 aprilie 2021, se află 430 de persoane izolate și 611 persoane în carantină la domiciliu sau la locatia declarată.

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 – situația la data de 8 aprilie 2021:

– numărul total de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore: 1073;

– număr total centre în care s-a realizat vaccinarea: 8 (Ambulatoriul de specialitate Satu Mare, Școala Avram Iancu Satu Mare, Liceul Nicolae Steinhardt Satu Mare, Batalion 52 Geniu CMJ – Satu Mare, Căminul Cultural Supur, Liceul Teoretic Iuliu Maniu Carei, Grup Școlar Industrial Tășnad, Ambulatoriu Spital Negresti Oas);

– numărul total de persoane vaccinate: 32.250;

– numărul de reacții adverse în ultimele 24 de ore: 0;

– număr total de reacții adverse: 9 (reacții locale).

2 comentarii

 1. Press Răspunde

  Un tânăr, în vârstă de doar 30 de ani, din municipiul Satu Mare, a încetat din viață în cursul zilei de miercuri, 7 aprilie, ca urmare a unor complicații cauzate de noul

  • Cetateanul Răspunde

   Mda, statul si-a indeplinit OBLIGATIA ? Se stie ca vitamina D3 (hormon in facto) are un rol determinant . L-a informat ? A avut oximetru pentru a-si monitoriza zilnic concentratia de oxigen alveolar ? Pentru a avea daca vrei un indicator clar ca nu mai este de glumit si ca trebuie sa se prezinte urgent la medic ?
   Omul a murit, omul e de vina, totul e clar din punctul meu de vedere .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.