Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

Comunicat SC PISCICOLA SA

SC PISCICOLA SA, cu sediul in Loc. Adrian, f.n, Oraș Livada, Jud. Satu Mare, titular al proiectului : “Modernizare Ferma Piscicola Adrian, Livada proprietatea SC PISCICOLA SA – Etapa Ill”, propus a fi amplasat in Loc. Adrian, f.n., extravilan, CF Nr. 105656, CF Nr. 104827, Oraș Livada, Jud. Satu Mare, anunță publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre Agentia pentru Protectia Mediului Satu Mare, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului și a evaluării adecvate, pentru proiectul menționat.

Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamenteaza pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Satu Mare, din Mun. Satu Mare, Str. Mircea eel Batran, Nr. 8/8, Jud. Satu Mare in zilele de luni-joi intre orele 8-16.30, vineri intre orele 8-14, precum și la următoarea adresă de internet http://apmsm.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.