Ultima actualizare: azi, 14:10

Locale

Conducerea PSD Satu Mare, preluată de un bistriţean

Conducerea PSD Satu Mare a fost preuată de un bistriţean. Mai exact, în urma întâlnirii de joi seara dintre conducerea organizaţiei judeţene cu o parte a conducerii centrale a partidului, în frunte cu preşedintele Marcel Ciolacu, s-a hotărât ca responsabilul zonal al PSD, Radu Moldovan din Bistrița-Năsăud, să preia preşedinţia interimară a Organizației Județene PSD Satu Mare.

Radu Moldovan va asigura interimatul până la organizarea alegerilor interne. El este preşedinte al Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud. Desemnarea lui a fost făcută pentru a împăca taberele formate în interiorul PSD Satu Mare.

Președintele interimar încă în funcție al PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, a declarat pentru PortalSM că Moldovan este vicepreședinte zonal al PSD, această decizie fiind luată pentru a se face liniște în interiorul partidului.

În ultimele zile s-au conturat doua tabere, una în jurul fostului președinte Mircea Govor şi una în jurul deputatului Radu Cristescu.

 

13 comentarii

  1. 😎 Europol 😎 Răspunde

    BUUUN BUN! În sfârsit Partidul Comunist se destramã încet-încet, gratie conflictelor interne. BRAVO! 😂😂😂

  2. WEX Răspunde

    Chiar mi-e indiferent, dar nu am cum să nu remarc faptul că cei de la București în continuare nu au incredere in localnicii pesedisti.

  3. 😁😁 Răspunde

    Sa vina Govorica si Tehnic Assist inapoi. 😜😜😜😜😜

    • Pixulescu Răspunde

      Pai asta ESTE omul lui govorila, de pe filiera gloria bistrita!

    • Xpert86 Răspunde

      Poate acuma are timp si Onet Poponet sa ajunga la serviciu la ANIF si sa treaca la munca ca a frecat menta mai bine de 1an si a stat acasa in telemunca!!! Poate e cineva curios sa-l intrebe pe Nagy Otto pentru ce la platit pe Onet Poponet si ce a lucrat acesta pentru salariile incasate!!!!!!!

  4. Atti Răspunde

    Aduceți și voi antrenor străin !!!macar din Italia !!aduceti blatiști !!

  5. 3.14 Răspunde

    Plãcuţe, plãcuţe, plãcuţe suedeze!

  6. GemeZamfirescu Răspunde

    Șmenarul Cristescu a vrut sa-l fenteze pe proxenetu piroman,deocamdată este 0-0 .De ce nu-l inviți și pe Govoride la o supa de fazan la Lotus?Ca doar așa făceai cu fraierii cărora le vindeai mașini furate din Germania și înmatriculate pe șest in Ro ,Radule ?Bine îmi aduc aminte, ca le inmatriculai cu FAZ ?Jucai cam des cu sorta fazan in copilărie așa-i?Cat despre tine Govoride pe tine te-au mai tras pe sfoara și alții,Molnár,nevastă-ta,Che Guevara din Dăbâca ,(plus Mitică și cu Dicu ,da cu aia iti reperă onoarea coana Justitica),îmbătrânești hombre ,te cam dor șalele …
    Aia de la București,au mirosit exact șmenurile lui Govorila și nu pun botu la vrăjeala mediatica Govor vs Cristescu,unde mai pui ca marele sociolog Dâncu face și desface pe la Cluj de o alianță cu PNL aripa Câțu (dacă pierde la congres Orban) cu scoaterea UDMR și USR de la guvernare,numai de păcălicii ăștia doi nu au nevoie la conducerea PSD SM!

  7. Mircea Răspunde

    Se pare că govor & Co s_a bătut degeaba cu pumnii în piept și el și hârtia lui igienica onet poponeț la nord vest TV,că merită și vrea să prea înapoi șefia PSD SM….,,daca colegii vor dori,,….numa că mai marii de la bucale și colegii le_au încurcat planurile ….momentan…i_a spulberat visele mărețe de a tăia și spanzura în PSD după creierul lui de cercopitec…urmărim cu real interes evolutia scandalurilor din interiorul PSD SM……se zvonește că actualul șef ar fi fost (că nu mai este)…tovarăș de combinații cu bagabontul govorache!!!…dar insfarsit…vom vedea!

  8. P. Ș. D. satu mare Răspunde

    Mai gOVOR stai liniștit în p… a măti.
    Iar vrei să fii presedintele psd.ului,sa le faci pe toate soțiile de preoți directori de școli sau să le dai alte funcții,în schimbul campanie electorale făcută de preoți.
    Lasă persoanele tinere să fie alese în funcțiile de conducere ale partidului.Ei sunt viitorul acestei tări și pot să schimbe eticheta de partid corupt, nu un excroc ca tine.
    Tu stai pe banca de rezerve și i-a o plăcută suedeză,ca am văzut ce ai făcut până acuma.

  9. Gyuri Răspunde

    Uătă la el ,ce față de interlop are.
    Zici că toată viața lui a făcut bișniță.

  10. George Răspunde

    Mirciulica nici nu ști cât de mic incepi sa fi!!!….te_ai dat degeaba de ceasul morții că tot nu ai ajuns șef la PSD,sau săturat și șefi de la buc. ,de tine și ti_au dat o mare m.e!:)))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.