Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

Crimă în Satu Mare! Un bărbat și-a omorât vecinul

ACTUALIZARE. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare a dat publicității primele detalii în cazul crimei din localitatea Cidreag. Un sătmărean a fost ucis de vecinul său, în urma unui conflict spontan. Criminalul a fost reținut de polițiști.

Ce spune Poliția:

,,În cursul acestei zile, în jurul orelor 15.30, IPJ Satu Mare a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul ca in localitatea Cidreag, intre doi barbati, de 51, respectiv 60 de ani, din aceeasi localitate, a avut loc un conflict spontan.

Bărbatul de 60 de ani a aplicat victimei mai multe lovituri, cu un obiect contondent. Din nefericire, cel din urmă si-a pierdut viata. Autorul a fost identificat si se afla in custodia Politiei.

Știrea inițială:

Crimă în județul Satu Mare. Totul s-a petrecut în această după-masă, duminică 11 aprilie.

Potrivit informațiilor PortalSM, o crimă a avut loc în această după-masă, în localitatea Cidreag din județul Satu Mare. Un sătmărean și-ar fi omorât vecinul.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, dar și un echipaj de criminalistică.

 

 

3 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Fake news si click bait! O scris pinochio ca s-a intamplat in Satu Mare dar dafapt fapta s-a consumat in Cidreag . Daca zicea in titlu Cidreag. nu se uita nimeni! Esti fake! Ca si cum as scrie ca ti-am dat un premiu de cel mai fake ziarist locat si defapt ai primii moooie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.