Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

DISCUȚII. Curse aeriene de pe Aeroportul Satu Mare către Viena, Constanța, München

Directorul Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu, Bogdan Artagea, a declarat că sunt discuții cu privire la noi curse aeriene de pe Aeroportul Satu Mare, repectiv Constanţa-Satu-Mare-Satu-Mare-Viena, Constanţa-Satu-Mare-Satu-Mare-Munchen.

„Avem discuţii pentru Timişoara, Oradea, Satu-Mare. Sunt dicuţii să se facă o cursă Constanţa-Satu-Mare-Satu-Mare-Viena,  Constanţa-Satu-Mare-Satu-Mare-Munchen. Suntem în discuţii avansate. Sperăm să nu ne încurce nimic”, a declarat directorul Bogdan Artagea, potrivit Radio Constanța.

Pentru sezonul estival 2021, Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu se pregăteşte pentru mai multe curse aeriene.

“Avem şi curse interne pentru Cluj. Suntem în discuţii avansate cu foarte multe companii pentru a avea internele pentru vara asta. Sperăm să se aprobe şi cursa de Tel Aviv şi va fi un nou început. Este Londra, dar din cauza condiţiilor destul de stringente, Londra a blocat această cursă pentru o perioadă, până pe 1 mai. Va reîncepe şi Londra. Programul de vară arată că vor fi 3 frecvenţe pe săptămână spre Londra. Sperăm să se menţină. Va fi Clujul undeva la mijlocul lunii iunie, atunci începe.”, a mai spus Bogdan Artagea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.