Ultima actualizare: azi, 14:26

Locale

Maramureșean căutat de autorități, oprit la PTF Petea. A fost dus direct în arest

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Petea – judeţul Satu Mare au oprit la control un maramureşean căutat de autorităţile române pentru infracţiuni la regimul circulaţiei.

În cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, județul Satu Mare, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, un cetățean român, în vârstă de 28 de ani, din județul Maramureş.

Cu ocazia verificărilor, polițiștii au constatat faptul că tânărul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele acestuia Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis, la data de 08 aprilie 2021, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea. Persoana în cauză are de executat o pedeapsă privativă de libertate de doi ani şi 11 luni pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulaţiei.

Drept urmare, bărbatul a fost predat unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: Poliția de Frontieră

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.