Ultima actualizare: ieri, 21:05
Locale

Filială USR înființată la Halmeu. Parlamentarii USR PLUS de Satu Mare, prezenți în ”Capitala Căpșunilor”

Parlamentarii USR PLUS de Satu Mare, Radu Panait și Robert Zob, au fost prezenți ieri la înființarea unei noi filiale a partidului USR, în comuna Halmeu.

Redăm, mai jos, comunicatul de presă:

Cu toții suntem conștienți de potențialul pe care comuna Halmeu îl are. Se situează la nord de granița cu Ucraina, iar comuna este cunoscută ca fiind ”Capitala Căpșunilor”, grație faptului că mai mult de 60% dintre localnici cultivă căpșuni. Ținând cont de aceste două lucruri ne gândim la Halmeu ca la o comună dezvoltată, care în timp a atras investitori și locuri de muncă pentru tineri.

Cu toate acestea, realitatea este una complet diferită. Comuna nu dispune nici măcar de canalizare sau rețea de gaz, iar cultivatorii au fost ignorați și descurajați an de an. Le-a fost promisă o hală frigorifică, dar totul a rămas la stadiul de promisiuni. Mai mult decât necesară era și o fabrică de procesare, care însă rămâne un vis pentru oamenii de acolo.

,,Acest grup format din tineri au avut curajul de a rămâne ACASĂ pentru a lupta pentru viitorul lor, dar și al copiilor lor, iar pentru acest lucru îi admirăm și îi felicităm! Alături de alte persoane, ei sunt cei care pun bazele filialei USR în Halmeu, determinați să schimbe ceva în comuna lor. Sunt conștienți că fără implicarea lor directă lucrurile vor rămâne la fel, luând decizia de a nu mai aștepta. Sunt convins că peste 4 ani ei vor fi cei care vor face diferența!”, a declarat deputatul Radu Panait.

,,Noua echipă se bucură de susținerea noastră necondiționată. Domeniul agricol este esențial pentru buna dezvoltare a țării, nu doar a județului, iar oamenii din comuna Halmeu sunt oameni gospodari, care au știut să își valorifice pământurile. Avem o echipă formată doar din tineri harnici și ambițioși, și am toată convingerea că sunt persoanele de care această comună are nevoie pentru a prospera!”, a declarat senatorul Robert Zob.

8 comentarii

 1. ... Răspunde

  Distanțare socială marca USR. Mă gândesc că după inaugurare au servit și niște whiskey și niște trabucuri. Au văzut ei asta undeva că așa trebuie. Și niște pită cu sare opțional. Dar nu vă bateți capul! Nimeni nu se va autosesiza. Doar dacă ești de la pesede. Atunci ești kremenal & terorist.😱😤
  Ce-mi place mie această dublă măsură la orice!!!💩

  • Adi Răspunde

   Niște criminali care își bat joc de români. Sunteți mulțumiți dragi sătmăreni ce ați votat .

  • Carmen Răspunde

   HOȚILOR NE OMORÂȚI PĂRINȚII ȘI BUNICII , NAZIȘTI ORDINARI ȘI ATEI .
   Cum să evacuezi pacienți recent operați de câteva ore din spitale .
   HOȚII SI CRIMINALII DE LA USR PLUS .

   • c-block Răspunde

    Afirmam eu, ții minte, în campania pentru alegeri generale din toamnă că mare dezamăgire va fi acest USR elitist prin excelență??? Că nu ne mai permitem experimente de acest gen? Ăștia au o agendă scrisă de alții. Anumite lucruri trebuie desființate, costă prea mult ca să se pună pe picioare. Drept urmare oamenii sunt mânați/obligați să apeleze la servicii medicale din afară bineînțeles pe bani grei. Vezi desființarea transplantului de plămâni. Nu cred că am auzit așa ceva în altă țară din Europa. Urmează într-un viitor nu prea îndepărtat privatizarea parțială a serviciilor medicale. Așa ușor-ușor pas cu pas. Asta ați votat dragilor. Cine nu rezistă nu merită să trăiască în România? Că asta ar fi logica voastră!😱😪🤮
    Urgent trebuie promovată o lege care obligă demnitarii să se trateze în țară. Ce zici domnule Radu Panait?

 2. Atti Răspunde

  Țigareta 7

  • George Răspunde

   Criminali fără scrupule care ruinează țara cu bună știință având niște directive clare din afara țării. Românii au ajuns să fie umiliți în propria lor țara de niște neomarxisti progresisti care nu au o viziune în favoarea cetățenilor și a viitorului acestei țări.
   Cetățeni ieșiți în stradă, USR -PLUS ne omoară .

 3. Halmieu Răspunde

  Cam pe fundul fetei mâna băiatului..:))..o fi amanți?!

 4. Fasz Răspunde

  Ăla cu palton are mataranga sculat! Ăștia o fac în grup(pe uscata fără tâte, fără cur)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.