Ultima actualizare: azi, 12:22

Locale

FOTO. Acțiune de suflet. Pachete cu alimente de Paști pentru vârstnicii aflați în nevoie

Acțiune de suflet în prag de Sărbători. Reprezentanții Fundației Hans Lindner, numeroși voluntari, dar și producători locali au pregătit alimente de Paști pentru vârstnicii din județul Satu Mare, aflați în nevoie.

La apelul ecumenic al Fundației Hans Lindner, în cadrul programului ,,Lindner Agape’’ (menit să asigure o masă îmbelșugată persoanelor aflate în etate), voluntarii împreună cu angajații fundației au gătit cu mare drag mâncăruri specifice de Paști precum: drob de miel, ruladă umplută, șuncă fiartă, sarmale, pască, supă de carne de pui, prăjituri și suc de mere, care au fost livrate vârstnicilor la domiciliul acestora, aducând o „rază de soare” fețelor lipsite de speranță. La această acțiune de suflet s-au alăturat și producătorii locali ce au donat mai multe produse.

,,Fundația Hans Lindner se bucură că a putut determina din nou un număr atât de mare de persoane să se implice cu dăruire într-o acțiune de suflet, care să manifeste grija pentru vârstnici și le mulțumește pe această cale voluntarilor mărinimoși’’, au spus reprezentanții fundației.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.