Ultima actualizare: azi, 13:35

Locale

FOTO. Bătrân trântit de pământ de un taximetrist, în municipiul Satu Mare

Un bătrân a fost trântit de pământ și lovit de un taximetrist, în municipiul Satu Mare, după ce i-a luat apărarea unei tinere.

Totul s-a petrecut astăzi, luni, 19 aprilie, după ce taximetristul nu i-ar fi acordat prioritate unei sătmărence. Aceasta a fost certată în plină stradă de către taximetristul nervos, iar la un moment dat, în apărarea tinerei a sărit un bătrân. Pentru că s-a băgat în discuție, sătmăreanul a fost luat la bătaie de conducătorul taximetrului.

Sătmăreanca a relatat incidentul pentru PortalSM:

,,Azi mă deplasam cu mașina și am ajuns într-o strada unde era îngreunat circulația din cauza mașinilor parcate. Deplasându-mă pe sensul meu de mers regulamentar, un taximetrist ocolea coloana de mașini parcate, fără să îmi acorde prioritate.

Începând sa urle la mine de ce nu dau eu cu spatele, sa ii fac loc…un domn mai în vârstă observând cearta, a venit să spună șoferului nervos că eu am dreptate și să nu folosească către o domnișoară astfel de cuvinte vulgare . Apoi, individul a coborât din mașină și l-a trântit de perete pe bătrânel și a început să îl lovească. E trist ca trăim și ne întâlnim cu asemenea ,,oameni’’ pe stradă/șosele.’’

13 comentarii

  1. Cetateanul Răspunde

    Pentru lucrul cu omul iti tebuie tact, mai ales ca din proprie experienta va spun si in 2008, imediat cum au inceput problemele financiare multi efectiv au inceput sa se comporte precum niste oameni-problema ! Acelasi lucru se va intimpla si acum ! In loc ca oamenii sa mearga sa le ceara socoteala politicienilor pentru problemele uriase care exista se vor bate intre ei si-si vor da in cap la propriu !
    Si eu am gresit zilele trecute in trafic, dar mi-am cerut scuze si am mers mai departe !

    • Bogu Răspunde

      Corecta atitudinea si viziunea. Important este sa constientizam ca fiecare individ in parte creaza o societate si caracterizeaza tiparele comportamentale. Te felicit.

  2. Sine Cora Răspunde

    Gunoiul trebuie identificat si bagat la mititica vreun an de zile ! Sa se invete minte !

  3. uber Răspunde

    Saracul mos a imbatranit degeaba,nu a invatat ca in Satu Mare nu te pui cu taximetristi ca de lai suparat pe unu sar o suta . In cazul batrinului se pare ca nu a fost necesar sa anunte haita prin statie .

  4. Atti Răspunde

    O breasla in care marea majoritate au cazier sau sunt pe mâna cu hoți ,prostituatele și evaziune fiscală la greu!!
    Scuze celor cinstiti !!!

  5. Smardoi Răspunde

    Oare dacă i ar fi făcut careva așa ceva părinților lui!!
    E tare cu bătrânii!!!!
    Faceți public nr și moaca gunoiului!!!

  6. altu fără bmw Răspunde

    Indiferent dacă ai dreptate ori ba nu așa te comporți în trafic! Asta se învață la școală când te faci șofer profesionist??? Ca să nu mai pomenesc de cel 7 ani de acasă! Apoi ne mai mirăm că pelicanii îți taie fața fără să semnalizeze, schimbă banda fără nici o semnalizare, parchează unde le taie capul etc. Vă mai mirați??? Aici nu ar strica ceva autosesizare din partea rutierei. Zic eu. Dacă asta face unul teoretic profesionist ce așteptări să mai am de la unul amator. Ca să nu mai spun de duduia blondă care nici ea nu mai ține minte cum a căpătat permisul și care încă mai încurcă frâna cu ambreiajul. Dar măcar ea nu face pagube mari și sigur nu sare la bătaie.🤪
    Titlul videoului ar trebui să fie “Când taximetristul se crede Rambo”.

  7. pistike Răspunde

    S M 30 T F C
    PRIMA TAXI
    Ț I G A N I T A X I

  8. Satmarean Răspunde

    OSCAR, URGENT MĂSURI FAȚĂ DE ASEMENEA ANGAJAȚI !!!. NU SE POATE AȘA CEVA !!!

  9. OSCAR Răspunde

    Vedeti-va de treaba saracilor!!!!

  10. Anonim Răspunde

    EU și familia extinsa nu o sa deranjez firma din discuți .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.