Ultima actualizare: ieri, 22:15
Locale

FOTO. Bombă de 1 aprilie! Au fost furate ouăle din centrul orașului!

Bombă de 1 aprilie. Mai multe ornamente pascale din centrul municipiului Satu Mare au fost furate.

Parcul Central a fost decorat, pentru prima dată, cu ornamente pascale. Un iepuraș-gigant, ouă, poartă cu motive sătmărene, dar și alte ornamente specifice Paștelui i-au încântat pe sătmăreni în ultimele zile, însă cei care au trecut în această dimineață prin centru au avut un șoc: Ouăle au dispărut!

Ouăle din Parcul Central nu mai sunt! Persoane încă necunoscute au dat buzna azi noapte în Parcul Central și au furat ouăle gigant. Sătmărenii care au mers în această dimineață la Târgul de Paște, în special pentru a vedea ouăle, au rămas perplecși. ,,Am venit din Giorocuta special ca să îmi fac niște poze lângă aceste ouă minunate, dar am rămas șocat când am văzut că au dispărut’’, a declarat un sătmărean.

La târg au venit însă și persoane din alte județe pentru a vedea ouăle. Întrucât s-a creat o agitație, iar dezamăgirea celor prezenți a fost la cote ridicate, oamenii au sunat la 112. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliție, iar în aceste momente oamenii legii îi caută pe hoții de ouă.

P.S. Pentru că astăzi este 1 aprilie, am primit pe surse informatia că vinovatul se va preda autorităţilor.

P.P.S. Experții din mediul online spun ca și imaginea ar fi trucată…

Un comentariu

  1. Stjopan Răspunde

    L-au mancat protestatarii aseara…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.