Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Spectaculos! Satu Mare va avea stadion ultramodern, cu 12.000 de locuri

Municipiul Satu Mare va avea un stadion ultramodern, cu 12.000 de locuri. Anunțul a fost făcut astăzi de Voluntarii Olimpiști.

,,Vă prezentăm în premieră proiectul de modernizare și cosntrucție a noilor tribune a stadionului Someșul. Dacă acum câteva săptămâni vă anunțam că stadionul Șomeșul va deveni noua casă a Olimpiei, azi vă prezentăm proiectul nostru pentru a da orașului o bază sportivă modernă. Noul stadion va avea 12.000 de locuri pe scaune, vestiare, teren și nocturnă la standarde UEFA. În prezent proiectul se află în stadiul de elaborare a proiectului tehnic termenul de finalizare al construcției fiind de 24 de luni din momentul demarării lucrărilor”, anunță Voluntarii Olimpiști.

P.S. Vestea este una extraordinară, însă astăzi este 1 aprilie

10 comentarii

  1. unu Răspunde

    ma bucur enorm ca nu v-ati batut joc de stadionul olimpia in rest nu conteaza in sm , acolo multi oameni s-au bucurat, chiar si cand erau tristi , si castiga oli lumea prindea viata se bucura tot stadionul un fost olimpist 1995 – 2008 – perioada frumoasa a olimpiei

  2. unu Răspunde

    stiu domnule doar ca eu nu am trait acele vremuri eu am specificat pt mine personal eu acele vremuri

  3. Pixulescu Răspunde

    Da, faine vremuri am trăit pe stadionul Olimpia … Minunatele dreby-uri cu Minerul Baia Mare …
    Dar au fost și zile de stat în soare, cu pancartele vieții, în pregătirea primirii odiosului împușcat …

  4. radical2 Răspunde

    Proiect de anii 90.:))) Nu pot sa cred ca nu avem oameni creativi in acest oras. Nici centrul nou nici stadionul nu vor fii lucrari moderne. Ce inapoiati suntem. Doamne apara si pazeste.

    • Pixulescu Răspunde

      Relax, e glumă de 1 Aprilie!

      • radical2 Răspunde

        Asta-i o gluma proasta :))) Olimpia nu ar trebuii sa ajunga gluma. Pacat ca fotbalul e mort la noi in judet. Si eu am trait perioada de dupa 95. Au fost vremuri faine si in Divizia A. Din pacate Satu Mare nu mai are fotbalisiti si motivul este, o sa va surprinda …coruptia si hotia. E rezultatul faptului ca toti copii de bisnitari au devenit “fotbalisti”. Iar talentele adevarate fac altceva. E trist.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.