Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

FOTO. Descinderi în forță la Petea! Zeci de persoane legitimate și amendate

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 9 aprilie, activități pentru menținerea unui climat de siguranță publică, pe raza municipiului Satu Mare.

În dimineața acestei zile, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Satu Mare au efectuat activități pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat de siguranță publică, pe raza localității Petea.

În acest context, au fost legitimate peste 50 de persoane și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 6.000 de lei. Cele mai multe sancțiuni au vizat nerespectarea reglementărilor OUG 97/2005 și a Legii nr. 61/1991.

Reamintim că patru polițiști au fost răniți în urma unui scandal izbucnit la sfârșitul săptămânii trecute în localitatea Petea.

CITEȘTE ȘI:

 

3 comentarii

  1. Sine Cora Răspunde

    Așadar problema “s-a rezolvat” !! S-au dat zeci de amenzi ! Bugetul consolidat al statului va crește exponențial cu sumele incasate de la țiganii care se vor grăbi să le achite !!Care țigani ,binențeles sigur că da,iși vor cere scuze pentru deranj !Trăiasca legea si dreptatea,poliția a învins !! 😂🙈😁👍

  2. Sâcă Răspunde

    Tu câte ai ..neplătite…?

  3. H&R Răspunde

    GTA Petea Reloaded 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.