Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

FOTO. Impact puternic între un tractor și o mașină, în județul Satu Mare

Accident grav în județul Satu Mare, soldat cu rănirea gravă a unei persoane, s-a produs astăzi, în jurul orelor amiezii, în Țara Oașului, titrează gazetanord-vest.ro.

Potrivit sursei citate, evenimentul rutier s-a produs la intrarea în comuna Turț. Conducătorul unui tractor, care avea atașat un atelaj de discuire a terenului, a încercat să vireze la stânga, pentru a intra pe un teren agricol. În acel moment, șoferul unui autoturism a încercat să intre în depășire. Din nefericire, șoferul autoturismului nu a mai putut opri la timp, astfel că mașina intrat în coliziune cu tractorul și discul atașat pe care l-a răsturnat.

În urma accidentului o persoană a fost rănită. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție și o ambulanță. Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

SURSA: gazetanord-vest.ro

11 comentarii

  1. jean Răspunde

    Tractoristi fara permis, tractoare cu multiple defectiuni, la noi totul e posibil

  2. Satmarean Răspunde

    Tot felul de utilaje antice neinmatriculate intalnesti pe drumuri publice. Ce cauta asemenea tractoare si utilaje pe drumurile publice ???

    • Nae Răspunde

      Se duc la muncă . Ar vrea și ei sa aibă utilaje de ultimă generație dar nu au posibilități . Nu dispariția lor de pe șosele este rezolvarea . Educația “șoferilor” care ies azi este mult mai importantă . Cineva să le explice că nu au moștenit șoseaua de la mămica lor , că nu au ce căuta pe banda a doua dacă nu depășesc alte vehicule , etc. Ar fi de scris 2 ore despre prostia șoferilor și noi ne legam de câțiva amărâți care merg să pună o pâine pe masa . Așa cum ne-am legat și de rromii care duc fier vechi ( ăștia chiar sunt mai periculoși pe șosele) . Păi altceva nu pot face și trebuie să mănânce și gura lor . Dacă nu fac asta ..o să ne dea în cap pe stradă . Pentru copiii noștri , toți am face la fel

      • hAuleuMaica Răspunde

        @Nae, ai dreptate, bine ar fi să incadreze aceste utilaje față spate ,mai ales că se deplasează pe dist. scurte pe șosele,iar la capitolul …*utilaje antice ,*adevărul este că asta avem .Unde sânt bani ,se vede și in utilaje,numai că mulți sătmăreni ( săraca Solduba ) au uitat ….unde se face grâul ..

      • Cetateanul Răspunde

        Unii și-ar curăța mizeriile de pe roți, când intră pe drumul public, zic eu!
        În rest, dacă tratoristul era atent și se asigura, vedea că mașina intrase în depășire și evita accidentul! Doar că nu-i pasă, el avea discuri, celălalt … ghinion!

      • Driver Răspunde

        Un tractor nou ,ca lumea ,e mai scump ca un Ferrari nou …

  3. Oșan Răspunde

    Așa este nae dragă, dar vezi tu azi în zilele noastre nu mai țin antichitățile și munca feudală

  4. arthur Răspunde

    salutare domnilor,
    domnul cu tractorul e socrul meu,are 80 ani si tractorul este cumparat nou acum 12 ani
    poate a gresit omul,dar cand ne avantam pe drumuri cu masimi puternice in zone agricole ar trebui sa ne gandim oleaca si la acesti batrani,bunicii nostri,sa avem grija de ei,chiar daca mai gresesc
    fata de 22 ani spune ca nu avea mai mult de 110 la ora…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.