Ultima actualizare: azi, 16:15

Locale

FOTO. Intervenție în centrul Sătmarului! Bucăți de tencuială s-au desprins de pe o clădire

Pompierii au intervenit în această dimineață, duminică, 25 aprilie, în centrul municipiului Satu Mare. Ei au fost anunțați despre faptul că de pe o clădire situată pe strada Ștefan cel Mare cade tencuiala.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de intervenție la înălțime care a îndepărtat bucățile care se desprindeau de pe clădire.

Circulația în zonă a fost restricționată preț de câteva zeci de minute.

5 comentarii

  1. Gheorghe Răspunde

    Cum o fost sosokina în satmar,cum o început cutremuru.Mare atenție mare ca de mai vine o data s-ar putea sa iasă Somesu.Pe unde umbla coțofana iese dezastru.Pe unde-s cei care au sărit în sus de cur precum broscoiul când am zis ca satmaru-i varza?.Dacă le-ar fi căzut o bucata de tencuiala pe neuron nu mai susțineau aberații.

  2. Satmarean Răspunde

    E fosta sala de scrima ,proprietatea statului si in administrarea PRIMARIEI .

  3. radical2 Răspunde

    Pacat ca nu-i cine sa faca administratie in orasul asta. Cladiri de patrimoniu se duc una dupa alta. Autoritatile se fac ca nu vad. Mai mare rusinea. Cum sa aduci amici din alte orase in vizita la Satu Mare, ca se ingrozesc de ce vad. Rusine autoritatilor locale. Bine ca la construictie PLatinia din Cluj si alte proiecte au contribuit indirect. Stiti la ce ma refer. Inca odata. RUSINE.Gabor, Coica, Anderco si toti consilierii locali si acoitii acestora. Rusine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.