Ultima actualizare: ieri, 21:40

Locale

FOTO. Mobilizare de forțe în județul Satu Mare, pentru găsirea unui bărbat dispărut

Mobilizare de forțe în județul Satu Mare, pentru găsirea unui bărbat dispărut. Zi încărcată pentru Serviciul Public Județean Salvamont Satu Mare, începută cu o solicitare SNUAU 112, în vederea inițierii unei acțiuni de căutare a unei persoane cu probleme de sănătate, dispărute în cursul nopții de la domiciliul situat în orașul Negrești-Oaș.

Bărbatul fusese văzut în casă la lăsarea nopții în jurul orei 22.00, dar dimineață la ora 7.00, aparținătorii au constatat ca acesta plecase de la domiciliu. După câteva căutări sumare în gospodărie și în jurul acesteia s-a făcut apel la autorități, astfel lucrătorii Poliției orașului Negrești-Oaș au trecut la patrularea pe străzile adiacente locuinței victimei. Salvamontiștii grupați în patru echipe cu sprijinul a câtorva localnici inimoși au intrat în teren, controlând albia râului Talna Mare, incinta carierei Cornet, gospodăriile risipite și extravilanul dintre UAT Negrești Oaș si UAT Vama.

După circa trei ore de la alarmarea SNUAU 112, bărbatul a fost găsit dezorientat la marginea unei livezi, petrecuse noaptea sub cerul liber și se găsea în hipotermie grad 1. A fost transportat la domciliu, de acolo la un centru medical și se află în afara oricărui pericol.

Un comentariu

  1. Hitler Răspunde

    E in carciuma si bea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.