Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

FOTO/VIDEO. Impact intre un Porsche și un BMW, în Satu Mare. O femeie și un copil, duși la spital

Un accident de circulație s-a produs în această după-masă, vineri, 9 aprilie, în municipiul Satu Mare, după ce două autoturisme au intrat în coliziune.

Accidentul s-a produs pe strada Iuliu Coroianu din municipiul Satu Mare, în evenimentul rutier fiind implicate un autoturism marca Porsche și un BMW. Potrivit informațiilor PortalSM, impactul s-a produs după ce șoferul BMW-ului nu ar fi acordat prioritate.

În urma accidentului, o femeie și un copil au fost răniți și au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe pentru investigații. Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii ajunși la fața locului urmează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

15 comentarii

  1. UNUfaraBayerischeMotorenWerke Răspunde

    Sunt prea multi care conduc foarte agresiv aceasta marca de masini, fara sa tina cont de cele mai elementare reguri de circulatie.

    • Satmarean Răspunde

      Nu numai ca nu tin seama de reguli, dar foarte multi nici nu le cunosc. Poate se va sesiza cineva
      pana nu se va intampla un accident grav si pe str. Alecu Russo, unde de cand e asfaltata se circula
      tot asa cu viteza excesiva, NU se tine seama ca strada e cu SENS UNIC, nu se respecta nicio regula,
      tractoarele cara noroi intr-o veselie pe carosabil.

      • Sm Răspunde

        Sa veizi pe Ambudului cu Fantanele. Sa cedeza mama lu’ aia de nu au pus oglida trecerea la unu ce circula cu 60 in zona de 30. Si domnii de la Rutiera stau in Botiz si Ciuperceni unde vizibilitatea ii redusa si ii recomandat sa se circule cu 50 de km la ora.

        Va veni o zi cand un pieton o va pati rau de tot la trecerea de pe Bargaului. AMIN!!!

        • CetateanSM Răspunde

          Pe str. Alecu Russo se circula si cu 80 – 90 km/h si tot mai mult in sens contrar
          sensului unic, parca nu ar exista semne de circulatie. Asteptam primele accidente grave
          poate atunci se vor trezi si autoritatile sa faca ceva !!!

  2. altu fără bmw Răspunde

    Când caii putere de sub capotă nu sunt corelate cu inteligența piesei de schimb interschimbabilă, Piesa aia celebră dintre volan și scaunul de șofer.😱😭

  3. garcea Răspunde

    Masini de plastic si motor tare !

  4. H&R Răspunde

    Ofofof iara un BMW?

  5. GemeZamfirescu Răspunde

    Dacă se uita la videoclip și șefii din poliție poate ii atrag atenția duduii agent despletite care sunt semnalele polițistului care dirijează circulația și mai ales care este echipamentul acestuia!Cat despre faptul ca dirijează circulația cu telefonul la ureche,ce sa mai vorbim !Nu cred ca era pe post de fluier!

    • altu fără bmw Răspunde

      @GemeZamrirescu. Totuși trebuie remarcat că nu a suflat în telefon!😱🤪 Că la noi ……
      Lamentabilă prestația domnișoarei acolo în uniformă. Dacă așa au învățat-o să dirijeaze circulația mi-e groază câte accidente ar putea provoca în scurt timp cu gesturile sale dacă ar fi să zicem trimisă la Burdea!😱😲

  6. Mae Răspunde

    Du-te dreacului Gil cu portalul tău cu tot dacă erau 2 Dacia pe dracu mergeai sa pierzi vremea

  7. Boeriu Catain Răspunde

    Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor NEVINOVATE ale accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului vinovat (polita RCA). Dupa caz, pot asigura cheltuielile cu ingrijirile medicale, precum si cu recuperarea medicala . C. Boeriu 0720 947 252.

  8. Romanistan citizen Răspunde

    Din capitolul “Am SUV deci am prioritate”. Adică cine e mai tare decât mine? Apoi cred că de data asta trezirea a fost bruscă! Trosc! Acum cu ce gipan veți duce copilul la școală pentru impresia artistică tâmpiților cu permis nu știu cum căpătat???

  9. Gheorghe Răspunde

    Nu vreau sa jignesc pe nimeni dar 99% din cei care au astfel de masini isi fac impresia ca toti ceilalti sunt obligati sa le dea prioritate,eventual sa faca si o plecaciune in fata lor.II vezi zilnic in trafic cum se comporta,sub orice critica.Mai oameni da treziti-va odata la realitate,nu va mai comportati ca niste stapani pe sosele,coborati cu picioarele pe pamant,nu umblati cu capul in nori.Nu am nimic cu cei care au astfel de masini,chiar am pe cineva in familie,el este cel 1% care se comporat mai normal.

    • Romanistan citizen Răspunde

      @Gheorghe. Da. Noroc că nu a pățit nimeni ceva serios pentru că se putea. La creier nu puteau suferi pagube mari pentru că cine conduce așa în oraș și provoacă asemenea pagube materiale multă minte nu poate avea. Fără supărare. Știu că adevărul cam supără dar nu am ce face. Nu eu m-am pus în situația creată. Nu știu cum de se poate că am carnet de nu mai știu când și nu am reușit încă asemenea contraperformanță. Drept vorbind când văd un asemenea nemuritor pe șosea îi cedez prioritatea chiar dacă codul rutier spune altfel. Nu doresc să apar la știri cu ceva accident. Și nu conduc deloc ca un boșorog.

  10. Soul Răspunde

    Din pacate problema incepe de mai sus.
    Trebe sa fie dat amenzi care sa se simpta. Mergi mai rpd cu 20-30 ? cat platesti cateva 100 de RON. Daca conduci o asemenea masina ala nu o sa te opreasca.
    In strainatate dc nu este niciun vitezoman roman ? Amenzi de 2-3 salarii pentru ca conduci ca un nebun, sa vezi ca daca persoana din incidentul de mai sus primea cate o amenda de 2-3000 de euro. Nu ar mai merge mai rpd de 55.
    In legatura cu comentul cu BMW ul…. din pacate 90% din care au BMW conduc dupa ceva regulament special. Unde este doar o singura fraza “Am BMW eu am prioritate”.
    Aici e problema de mentalitate, trebuie sa fie implementate reguli mai stricte, care se aplica LA TOTI (politist, politician, etc.).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.