Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Să fie verde! Șoferul care a transformat culoarea semaforului

Nu a mai avut răbdare. Blocat în intersecție, un șoferul unei autoutilitare a apelat la butonul destinat pietonilor pentru a putea înainta pe bulevardul Octavian Goga.

Întrucât circulația pe bulevardul Octavian Goga era una infernală, șoferul a rămas blocat în intersecție. Într-un final, acesta a coborât de la volan și a apăsat butonul destinat pietonilor, încercând astfel să grăbească apariția culorii verzi pentru pietoni.

Sursa foto: Facebook/Drivers SM

9 comentarii

  1. EU Răspunde

    În loc să-l fi pozat puteai să îl lași sa iasă de acolo, plin de măgari pe toate străzile și nu numai….

  2. BMW Răspunde

    Obligatoriu la dreapta de maine!

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Bravo. De maine sa bu se ma iasa deloc de acolo. Sa fie voie doar sa se intre, si nu oricum. Pe zile/numere pare, ca pe vremuri.

  3. sm_noname Răspunde

    Acelasi lucru se intampla si la Kaufland (de pe Careiului), in loc sa vireze la dreapta si sa mearga pana la sensul girantoriu (care ii la 10 m), mai bine se chinuie sa vireze la stanga (3 benzi) si in unelecazuri aproape sa creeze accident.

    • Bogu Răspunde

      Corect. Dar aici este si o problema de semnalizare intr-o zona intens circulata. La intersectia respectiva au fost foarte multe incidente.

      • altu fără bmw Răspunde

        Da. și de când cu semaforul în funcțiune măcar pietonii scapă necălcați de careva supergrăbit. Măcar atâta. Eu nu știu cum se poate că cei care mai tranzitează granița țării uită cum e afară. Adică acolo cum se procedează. De fapt impresia generală este că ei vor să uite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.