Ultima actualizare: azi, 10:00

Locale

FOTO. Șoferi pericol-public pe drumurile din județ. Polițiștii au ieșit la ‘’vânătoare’’

Tot mai mulți șoferi-pericol public își fac de cap pe drumurile din județul Satu Mare. Mai mulți conducători auto care transportă mașini în condiții periculoase au fost surprinși în ultimele săptămâni în trafic, iar polițiștii au ieșit la ”vânătoare”.

Alți doi șoferi au fost surprinși conducând fără probleme pe drumurile din județ, asta în condițiile în care transportau autoturisme în condiții periculoase. Unul dintre șoferi a fost luat imediat în vizor de oamenii legii, fiind tras pe dreapta și sancționat.

Reamintim că în urmă cu câteva săptămâni, alți doi șoferi pericol-public au fost surprinși pe drumurile din Satu Mare.

CITEȘTE ȘI:

4 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    Tiganii din salaj care zilnic bantuie strazile satmarului cu niste rable de-ti vine sa te crucesti,si care clar nu au ITP valabil,sunt un mare pericol pentru toata lumea !! Iar daca au ITP valabil sa fie verificate firmele care le-au eliberat dreptul de a circula ,pentru ca rablele acestor indivizi sunt adevarate bombe pe sosele ! Politia locala sa le interzica accesul in Satu Mare !

    • @Szalma Jack Răspunde

      @Szalma Jack. Politzia locală trebuie să îi alerge pe cei nemascați. Restul e problemă neglijabilă după unii. Se vede cu ochiul liber unde s-a ajuns.

  2. papirzsacsko Răspunde

    da asa este am trecut pe la podul galben si mam cacat pe mine de frica au fugit puradei dupa mine,,bine ca nu umbla pe acolo copiii ,sau cine stiie de ce sunt in stare acesti nemernici de tigani din salaj politia doarme !!!! salarii babane norma hrana drepturi cat cuprinde smd bravo la podul galben pot arunca tot ce au furat ca doar merge la unguri acolo este iadul pe pamant nu mai lasati sa ne distruga orasul acesti hoti ,,,,

  3. Satmareanca Răspunde

    Ioi te papizsacsko, hat mit kereșel ot ???. Bolond vagy ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.