Ultima actualizare: ieri, 21:51
Locale

FOTO. Surpriză în Parcul Central! Un iepuraș s-a fotografiat cu figurinele și s-a jucat cu copiii

Surpriză în această dimineață în Parcul Central din municipiul Satu Mare. Un iepuraș s-a fotografiat cu figurinele din parc și s-a jucat cu copiii aflați în parc. 

„După multe zile cu ploaie, in acest weekend ne putem bucura de vreme frumoasă și de timp de calitate cu cei dragi! Vă așteptăm în centrul orașului, la Târgul de Paște să îi cunoașteți pe producătorii locali și să vă bucurați de decorațiunile pe care le-am amplasat spre bucuria copiilor”, transmite Primăria Satu Mare.

Producătorii locali sunt pregătiți să ofere sătmărenilor o gamă variată de produse specifice, pentru masa festivă, de la șuncă, brânzeturi, pălincă și vin, până la prăjituri și decorațiuni hand-made cu elemente tematice.

,,Vă invităm să descoperiți produsele minunate ale producătorilor locali în perioada 23 aprilie – 1 mai, zilnic între orele 10.00 și 18.00, în parcul din Piața Libertății unde sunt amplasate 30 de căsuțe la ediția specială a Târgului Produselor Sătmărene – Târgul de Paște Ortodox’’, este mesajul transmis de organizatori.

Organizatorii târgului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, Consiliul Județean Satu Mare, Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale împreună cu Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană.

4 comentarii

 1. 😎 Europol 😎 Răspunde

  Marele jurnalist Gil Pietrar si toti ceilalti fraieri care ati pus botu’, v-ati linistit cã nu au dispãtut ornamentele de Pascale si puteti si voi sã le admirati de Pasti?!?!?☠️
  Nu stiti altceva decât sã instigati la urã 🤮
  Tu-vã în gurã pã toti!!!

  • Gropar Răspunde

   @Europool
   Primele trei rânduri scrise de tine, se acceptă cu greu, dar treacă meargă!…În schimb ultimul tău rând ne arată cine ești!, un biet șovin ordinar frustrat!, ai mare grijă, trăim intr-o lume în care totul e de vânzare, inclusiv adresa ta nu ip-ul, adresa ta de domiciliu!, poți folosi ce soft vrei, cine te caută tot te va găsi!

 2. m Răspunde

  @Europool.:După ce le-ați supt voi honvezii ni-le oferiți noua ?Imbecililor!!!

 3. Sâcă Răspunde

  @ europul , ă ……ți-a fost necesar….?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.