Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Modele de jeanși must have

Pantalonii din denim sunt acea piesă vestimentară care pare că nu se demodează niciodată. Te poți bucura tot timpul de diferite croiuri, culori, mai mult sau mai puțin cu urme de uzură sau de modele care fac parte din trendurile anilor din urmă. Iată câteva tipuri care merită loc fruntaș în acest sezon:

Modelul evazat

Foarte popular în anii ’90, acest model a revenit cu succes în zilele noastre, mai ales că este foarte ușor de combinat. Se potrivește perfect tipului de corp pară sau clepsidră și îl poți completa cu un top, o cămașă sau un tricou, iar pe deasupra cu un cardigan. În picioare ai nevoie de platforme sau o pereche de stilettos pentru un look foarte actual. Ca accesorii, optează pentru cercei și un colier metalic XXL, o geantă plic sau una de mici dimensiuni, cu lanț. Mizează pe bucle lejere, eventual așezate pe-o parte sau, dacă ești mai îndrăzneață, alege varianta „wet look‟.

Cu talia înaltă

Fie că sunt strâmți pe picior sau drepți, jeanșii cu talia înaltă flatează persoanele care au în primul rând un abdomen plat sau, din contră, ca să ascunzi mai bine zona taliei. În primul caz, te poți bucura și de modele de top-uri scurte cu mâneci lungi sau te poți folosi de un costum de baie întreg pe post de top. Dacă îi combini cu un tricou sau o bluză, pentru o notă cool, poți băga partea din față înăuntru. Mai ai nevoie de o pereche de adidasi Nike de dama, mai ales că îi poți găsi într-o varietate de modele super trendy, și ești gata de a merge în oraș.

Skinny

Pentru a purta acest tip de model, trebuie să ai un corp destul de subțire, cu picioare lungi și cu atât mai bine dacă faci și sport. Îi poți combina cu o cămașă vaporoasă și balerini, tricou și o pereche de teniși, sau cu o bluză și pantofi cu toc sau sandale. Prinde-ți părul în coadă și, eventual, folosește un accesoriu care iese în evidență. Completează-ți look-ul cu un machiaj minimalist, în tonuri naturale. Conturează-ți ochii cu un eyeliner negru, stil creion, pentru mai multă precizie. Adaugă mascara pentru volum, un blush în nuanța piersicii, care flatează orice tip de ten, și un ruj roșu sau oranj.

Cu croiala dreaptă

Acest model flatează cam toate tipurile de corp. Consultă oferta de blugi pentru dama și optează pentru unii care se opresc în zona gleznelor sau dacă sunt mai lungi, răsucește-i puțin. Asortează la ei un tricou cu imprimeu sau un pulover subțire, cu nasturi, și o pereche de pantofi sport. O geantă de mici dimensiuni și un ceas al designerului preferat sunt suficiente pentru o ținută șic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.