Ultima actualizare: azi, 20:25

Locale

FOTO. Taximetriști din Satu Mare, acuzați că își fac nevoile în public: ,,Li s-a atras atenția, dar degeaba’’

Mai mulți taximetriști din Satu Mare sunt acuzați că își fac nevoile în public. O sătmăreancă a declarat, pentru PortalSM, că li s-a atras atenția de nenumărate ori, însă aceștia își continuă obiceiul.

Femeia spune că unii taximetriști s-au obișnuit să își facă nevoile în public, lângă o clădire de lângă Centrul de Transfuzii din municipiul Satu Mare.

,,Sa le facă taximetriștilor o toaletă. În Micro 15, lângă Centrul de Transfuzii, este o clădire la care vin de la toate firmele de taxi “la toaletă”. Nu au pic de rușine, sunt blocuri, sunt copii în jur, li se atrage atenția, dar nimic”, a declarat sătmăreanca, care ne-a trimis și câteva poze cu clădirea ”vizitată” de taximetriști.

16 comentarii

  1. Nae Răspunde

    Unde mama focului sunt facute pozele alea ?

    • AziNu Răspunde

      In micro 15 pe Oituz, In parcarea de la pishoarul taximetristilor. eu am vazut 2 care dadeau la laba! Pe rand ce-i drept

  2. dodiq Răspunde

    si unde este centrul de transfuzii aici?

  3. Valahu Răspunde

    Da mergeti in Carpati in fata aprozarului este o statie taxi ce mizerie este .

  4. Satu Mare Răspunde

    Totuși, în 8 – 10 ore de șofat, unde să meargă la toaletă ?

    • satmarean Răspunde

      asa este ,
      lipsa toaletelor publice in oras este o problema ,
      noroc cu Lidl si Kaufland,
      oare primaria nu vede , nu aude ?

    • Dacus Răspunde

      Este lege europeana care se aplica pana si in Hu ,: orice persoana poate sa intre in orice loc public ( institutii ,baruri ,restaurante etc ) sa-si satisfaca nevoile fiziologice ,fara consumatie etc .
      In Ro ,nu se cunoaste ,popularizeaza asta ! Rusine !!!

      • Cetateanul Răspunde

        O fi, dar uita-te pe trotuar in Ungaria si uita-te la noi ! Nu stiu daca ti-ar mai conveni sa “aplici legea” dupa ce ai sta cu mopul sa stergi urina !

  5. c4s Răspunde

    Primaria vede banii care ii primeste de la TAXI pentru autorizatii, in rest de asigurat nu asigura nimic. E valabil pentru orice zona unde sunt statii de taxi, gasesc ei un loc mai retras sa-si faca nevoile, sunt oameni pana la urma. Ar trebui primaria sa amenajeze toalete in oras mai ales acolo unde a amenajat si statii de TAXI.

    • altu fără bmw Răspunde

      E valabil pentru practic orice. Ce asigură primăria la schimb pentru cei care parchează pe domeniul public în afară de o dungă albă trasă? Nici măcar paza, nici măcar curățenie nu se asigură. Dar cine să întrebe și mai ales pe cine? Deocamdată de ani buni toți banii strânși de la parcare merg la puețe că tot ADP se cheamă și aia.

      • shumaheru Răspunde

        o parte din locatari isi insusesc partea de strada din fata casei ( nu intrarea in curte sau garaj ) si pun ILEGAL afise cu parcarea interzisa , oare au inchiriat zona aia sau au ocupat abuziv spatiu public ? unii mai pun tot felu de cutii si bidoane PE SPATIU PUBLIC ca sa-i rezerve locu.

        • altu fără bmw Răspunde

          Eu vorbeam de acele parcări ale primăriei și nu de trotuare ocupate de cetățeni. După mine multe parcări delimitate de dungi albe nu cred că ar cam corespunde pentru destinația de parcare. Eu despre asta vorbeam.

          • Logan

            La fel am patit si eu cu unu ce si.a pus afis pe gard(nu la intrare). Am parcat chiar acolo,stiam ca se va agita….a venit si s.a agitat…i.am zis sa cheme politia daca crede ca ii spatiu lui.MUKLES.
            Multi cred ca e a lor ce e in fata casei….dupa gard e public.
            Daca chema politia, politia e nevoita sa ii faca amenda pt ca pune afise (gen interzis) fara autorizatie.
            Plm imi iau un afis de ala din piata si il pun unde mi.i se scoala???? Urasc sclavii astia ce vor sa faca ce vor.

          • Logan

            Raspuns la @shumaheru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.