Ultima actualizare: azi, 08:27

Stadionul Unirea din Tășnad
Locale

FOTO. Teren de fotbal în stare deplorabilă după renovare, la Tășnad

Stadiul și calitatea lucrărilor executate la suprafața de joc de la Stadionul Unirea din orașul Tășnad, județul Satu Mare, sunt într-o stare deplorabilă cu toate că acesta a fost recent renovat.

Modernizarea suprafeței de joc a terenului de fotbal de la Stadionul Unirea din Tașnad a luat o întorsătură radicală, iar acum acesta se află într-o stare lamentabilă. După cum se poate observa în imagini, starea terenului nu oferă deloc sentimultul de „recentă modernizare”.

Stadionul Unirea a intrat în reabilitare pe baza Hotărârii nr. 132 din data de 28 septembrie 2017, finanțat de Fondul European Agricol de Dezvoltare Rurală.

„Acțiunea de modernizare a Stadionului Unirea a fost finalizată în 26.10.2020, ultima zi de mandat a fostului primar din Tășnad. Termenul limită pentru remedierea lucrărilor este de 15 mai 2021. Timp care prevede în special reînsămânțarea gazonului”, a declarat primarul orașului Tășnad, Adrian Farcău pentru PortalSM.

Valoarea aproximativă la care se rezumă lucrarea este de 290.000 de lei, potrivit primarului Farcău, și s-a realizat în decurs de 6 luni. Locuitorii din Tașnad sunt revoltați, deoarece aceștia sperau că acest stadion după modernizare va avea un cu totul alt aspect.

Pentru orice investitie din banul public se impune o urmarire atenta si activa a stadiului lucrarilor si stabilirea unor criterii de profesionalism pentru firmele care doresc sa execute lucrari pentru oras. Cer responsabilitate maxima si din partea executivului Primariei pentru a nu se mai ajunge la astfel de nenorociri!!!” a declarat printr-o postare pe Facebook, fostul președinte al Unirii Tășnad, Lorant Zsido.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de facebook.

 

Un comentariu

  1. Ășâțî Răspunde

    Astăzi am mai învățat un cuvânt: “sentimult”.
    Nu știu ce înseamnă, dar l-am învățat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.