Ultima actualizare: azi, 18:24

Locale

FOTO. O tânără născută în Satu Mare, adoptată în Italia, îşi caută familia biologică

O tânără născută în Satu Mare, dar adoptată în Italia, îşi caută familia biologică. Ea a postat pe Facebook mesaje prin care face apel la cei care îi cunosc pe părinţi.

Redăm mesajul tinerei:

🇷🇴 Salutari din ITALIA !!!! 🇮🇹
Numele meu înainte de adopție era URSAN SUNITA RAMONA. Sunt născută la data de 1/02/1991 în SATU MARE. Îmi caut familia biologică, mama biologică se numește URSAN MIRELA, iar la momentul adopției mele in anul 1997 avea domiciliul în comuna SOCOND satul STANA împreună cu concubinul ei numit LAZAR ERNO. Știu că am un frate în vârstă de 24 ani.
Îmi doresc din tot sufletul să îmi găsesc familia biologică, este visul meu care sper să devină REALITATE cât de curând.

Vă rog DISTRIBUIȚI anunțul meu, sunteți minunați !!!

4 comentarii

  1. AziNu Răspunde

    Eu cred ca oamenii ca ea au o ura fatza de “familia biologica” de nu ne inchipuim. Si pe buna dreptate. Cand citim titlurile astea cu “isi cauta familia biologica” avem senzatia ca ei traiesc o telenovela dramatica care se sfarseste cu dragoste. Realitatea e alta. Ei vor doar raspunsuri pe care nu o sa le primeasca niciodata. Un om care si-a vandut copilul nu are cum sa-i spuna adevarul. Doar in filme se intampla asta. Ma’sa cand o sa o vada o sa se uite la ea ca la o sansa noua in viata. Probabil s-a gandit la fica-sa de-a lugul vietii: isi imagina ca vine din Italia cu un X6 si o scoate din ghetou, ca o duce si pe ea in Italia , o sa o tina in lux tot restu vietii si o sa-i spuna: Esti cea mai buna mama din lume! Cand o sa o duca fica-sa in Italia, o sa o intrebe: ce fac cu restu copiilor? Si fata o sa-i raspunda: Lasa-i aici, faci altii acolo… Dar ma’sa e ca sobolanii. Azi face pui, maine e gestanta din nou. Da, gestanta. Gravide sunt femeile care dupa ce nasc au grija de copii lor. Restul sunt gestante … Ar trebui legalizat abandonul de copil, dar asa ca cei care-si abandoneaza copii sa fie sterilizati/castrati, sa nu mai poa sa faca copii .Si ca sa accepte sa fie sterilizate sau castrati, sa le dea statul 10 lei. In sala de nastere sa intrebe femeia: Vrei copilul sau 10 lei?

  2. Om Răspunde

    Din fericire, nu gandesc toti oamenii la fel. Succes, draga mea !

  3. Nicusor Răspunde

    Faina fatuca……Bine ca traieste in Italia….Aici ii jale

  4. Fasz Răspunde

    Seamănă cu Jador

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.