Ultima actualizare: azi, 09:33

Locale

FOTO. Trafic infernal pe B-dul Lucian Blaga. Cozi kilometrice de mașini

Trafic infernal pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare, în această după-masă, luni, 26 aprilie.

Din cauza lucrărilor de reabilitare și a creșterii numărului de șoferi pe străzi, traficul s-a desfășurat extrem de dificil. Șoferii au avut de așteptat la cozi care s-au întins pe sute de metri.

Reamintim că Primăria municipiului Satu Mare a solicitat firmei SC Diferit SRL refacerea unor lucrări pe Bulevardul Lucian Blaga. Potrivit municipalității, firma va interveni în toate zonele unde au apărut problemele la lucrările care se află în perioada de garanție.

 

25 comentarii

  1. Dul Răspunde

    Nici cum nu e bine.

  2. Satmarean Răspunde

    Da, amu umpic au de așteptat și să și umflă zăru-n ei !!!.

  3. Jan Răspunde

    ATENȚIE ȘOFERI : PE STR. C.A.ROSETTI SUNT DOUĂ CRATERE MARI !!!. ATENTIE !!!

  4. Satmarean Răspunde

    Da și strada e foarte denivelată din cauza asfaltului. Pericol de accidente . Atentie !!!

  5. Muresan Răspunde

    Circulați cu prudență. În apropierea străzilor Solidarității intersecție cu str. C.A.Rosetti e un crater imens, precum și mai jos spre B-dul Cloșca.

  6. Nicusor Răspunde

    Tatzi taranii cu masina….parca bus sau bicicleta nu exista….Tuva-n gura, ca nu lucrati nimic ,numa va plimbati cu masina la spalatorie

  7. ombre Răspunde

    cei care ne-au cerut voturile au fost sa vada in ce conditii s-a circulat ieri? stimabililor nu v-au trecut prin cap ca intre orele 14,30-16.30 sa opriti lucrarile si sa continuati dupa acest interval? f slaba organizare si acest lucru se repeta an de an in acest oras,chiar inainte de inceperea plombarilor nu faceti un studiu cum sa va organizati, cum sa dirijati circulatia chiar trebuie toate arterele reconditionate cum le-ati organizat voi, vai de capul vostru si de organizarea voastra!

    • altu fără bmw Răspunde

      Și măcar să se anunțe cu o zi sau două înainte. Idem în cazul podului Decebal. Nu se poate chiar așa să iei decizii legate de trafic chiar în bătaie de joc!

  8. Travel Tutitu Răspunde

    Tătă pulimea are mașină mică,dar se plâng că au salarii mici și n-au ce da de mâncare la prunci ! Nu mai poți circula pe Lucian Blaga de cei care merg sau vin la Zollner între 14.30 si 16 !!

  9. Satmarean Răspunde

    E jale pe Mal Stâng Someș , începând cu podul Decebal, un trafic infernal !!!. Mai ales Drumul Careiului, B-dul Octavian Goga, B-dul Lucian Blaga, str. C.A. Rosetti, e groaznic !!!

    • Radu Răspunde

      Asta pt că nu avem poduri și centura la oras. Acum se mai peticesc niste drumuri că vine Câțu la SM, se vor tăia niste panglici și apoi vom trăi bine.

  10. Unu Răspunde

    Au aglomerat în partea aceea a orașului toate Supermarketurile, mall-ul, Draxelmayerul, Zollnerul, etc. fără să se gândească la infrastructura rutieră și poftim la ce s-a ajuns !

    • urbanism Răspunde

      Și gândește-te că este în plan să se facă pe Careiului două zone rezidențiale, una între Kaufland și cimitir și celălalt făcut de NEPI către biserica ortodoxă!!! Atunci să vezi tu distracție când vor ieși riveranii/locatarii din zonă!!! Curat gândit cu dosul!

  11. Satmarean Răspunde

    Pe platforma fostului IFET de pe str. Cerbului din Mun. Satu-Mare se vor construi un număr de 50 (cincizeci) de case de locuit, precum si un număr de 20 ( douăzeci) de blocuri P+ 4 etaje. Asta una la mână, doi la mână: pe platforma fostei intreprinderi UNIO se vor construi de asemenea blocuri + un Supermarket. No, apoi sa vedeti ce mândru a hi de circulat prin zonă. A cumpărat UNIO un cetățean german.

  12. Jancsi Răspunde

    Mai rău sir !!!

  13. Muresan Răspunde

    Ai dye **** nostă !

  14. Una Răspunde

    Nu pot să cred câtă indiferență din partea Primăriei și a comisie de circulație din cadrul I.P.J. Satu Mare și Primăria Mun. Satu Mare !

  15. H&R Răspunde

    De ce nu umblati si voi noaptea? Nyu estye trafik.. :)))))

  16. Radu Răspunde

    Nu vor fi blocuri p+4, deoarece cu noile regulamente in construcții la peste 3 etaje treb sa cumperi lift, apoi daca tot îl cumperi faci și blocul mai inalt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.