Ultima actualizare: azi, 10:59

Locale

FOTO/VIDEO. Cod Roșu la Petea! Cozi kilometrice și timpi de așteptare de peste 5 ore

Cozi kilometrice de camioane la Vama Petea. A fost activat Codul Roșu pentru camioane la Vama Petea, timpul de așteptare fiind de peste cinci ore.

Traficul intens este prezent pe sensul de ieșire din România. Coada de TIR-uri se întinde din vamă până la Dorolț. Potrivit aplicației Poliției de Frontieră, timpii de așteptare depășesc 300 de minute.

7 comentarii

  1. Caminyon Răspunde

    Si dimineata la Bors a fost gasit un camion Ro burdusit cu migranti ! Ce mai vreti ?

  2. tabu Răspunde

    Si la intrare e nasol. Vin acasa sparangheli si capsunarii si resttul de slugi din diadpora. Dar vin si smecherii ca la ei in ..”…. cum e viata.

    • Taa Boo Răspunde

      Sluga esti tu in tara ta(daca nu esti ceva ESENȚIAL, in cazul asta stai in banca ta), ca lucrezi de-a moaca. Astia lucreaza, si lucreaza nu o freaca, pe bani adevarati. Nu pe Lei Paralei. Ce-i drept sunt si deviati dar nu ai voie sa-i stigmatizezi pe toti. Orice popor are gunoiul sau. Si ca sa stii, sunt multi români apreciati in occident. Habar nu ai.

      • Lala song Răspunde

        Ce te iei in gura cu un analfabet ,sclav la el in tara. Munceste o luna cat fac “slugile” in cateva zile.
        @tabu…Vai de pola voastra saracilor,va luati de cei de afara,de parca voi 90% dintre romani nu sunteti niste sclavi.

  3. Taa Boo Răspunde

    Am citit pe site-urile centrale comentarii la articole despre intrarea României in spatiul Schengen. Sa vedeti aberatii. De exemplu: ce ne trebuie noua spatiul Schengen daca nu trebuie decat sa arat “buletinu” si gata, am trecut. Asa o gandire primitiva nu am mai vazut in spatiul carpato danubiano pontic. Atata nu il duce capu sa analizeze pierderile economice ale Romaniei. Timpii de asteptare al tir-urilor este o pierdere enorma pentru economia noastra. Nemaivorbind de evitarea traseelor din Romania pt. transportatorii straini. O groaza de bani minus la buget. Asta este situatia. Sper sa prind si eu zilele cand ma urc in masina si merg ață(asa cum se intampla in occident) la Csengersima sa mananc la un restaurant unguresc. Ca imi place babgulyas-ul. Musai cu smantana si ardei iute. Apropo: da pt. asta de ce imi trebuie Schengen?

    • gogu Răspunde

      Cel mai bun babgulyas este in Carei ,inainte 50m de benzinaria MOL iesire spre Oradea ,pe stanga.

  4. tabu Răspunde

    Degeaba vorbiti.
    Tot slugi ramineti , ba acasa ba nu stiu unde.
    Sa fiti sanatosi .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.