Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

FOTO/VIDEO. Povestea bărbatului care s-a sinucis pe malul Someşului. Avea probleme cu alcoolul

Bărbatului care s-a sinucis pe malul Someşului, chiar în centrul municipiului Satu Mare, avea probleme cu alcoolul.

Surse apropiate anchetatorilor au declarat, pentru PortalSM, că acesta ar fi avut probleme în familie. El a avut mari probleme cu alcoolul şi apropae tot timpul în stare de ebrietate. Din cauza comportamentului său, soţia s-a mutat din casa lui cu tot cu copil. Supărat, bărbatul a lăsat un bilet de adio, după care a dispărut.

Soţia acestuia a sesizat ieri Poliţia cu privire la faptul că acesta a dispărut.

Astăzi, trei tineri care erau în zona centrală au coborât până la Someş, unde au văzut cadavrul. Au sunat la 112, au ajuns la faţa locului paramedici SMURD, dar nu a mai putut fi resuscitat. În urma anchetei s-a stabilit că bărbatul era mort de circa 24 de ore, după ce şi-a provocat leziuni cu un cuţit.

Procurorii arată că bărbatul a lăsat un bilet de adio

“În dosarul penal cu numărul 122/P/2021 înregistrat la Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, se efectuează cercetări în vederea identificării cauzei decesului unei persoane de sex masculin, în vârstă de 44 de ani, găsit azi, 2 aprilie 2021, orele 11,38 pe malul drept al răului Someș, în dreptul Palatului Administrativ al municipiului Satu Mare, ce prezenta pe corp mai multe leziuni traumatice constând în plăgi tăiate. În urma activităților desfășurate de procurorul de la Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare și polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Satu Mare, s-a stabilit identitatea persoanei decedate, aceasta fiind raportată dispărută de familie din cursul zilei de 1 aprilie 2021, orele 14,00. Familia persoanei decedate a prezentat organelor judiciare un bilet de adio al persoanei decedate, identificat în locuința acestuia”, spun procurorii.

Bărbatul era mort de aproximativ 24 de ore, decesul survenind din cauza hemoragiei externe.

,,Din concluziile preliminare ale medicului legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală, rezultă că din examenul extern al cadavrului, decesul s-a produs de aproximativ 24 de ore, cadavrul prezentând mai multe plăgi tăiate în zona gâtului, antebrațelor și abdomenului, posibilă cauză a decesului fiind hemoragia externă. De asemenea, s-a apreciat că leziunile traumatice pot fi autoprovocate”, au mai transmis procurorii.

 

Un comentariu

  1. Gabi Răspunde

    Referitor la “informațiile primite de sursele apropiate anchetatorilor”, doresc să precizez că acestea sunt incorecte, presupun ca acesta este motivul lipsei de profesionalism al jurnalistului. INTELEG ca se vinde mai bine dacă reformulati unele lucruri dar asa se pierde obiectivitatea si respectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.