Ultima actualizare: azi, 12:31

Locale

FOTO/VIDEO. Trafic infernal în Vama Petea. Șoferii de TIR așteaptă la cozi kilometrice

Trafic infernal în această seară, luni, 5 aprilie, în Punctul de Trecere a Frontierei Petea. Șoferii de camioane sunt nevoiți să aștepte la cozi kilometrice pentru a putea ieși din țară.

Traficul automarfarelor la granița cu Ungaria va fi reluat din această seară, începând cu ora 23.00. Circulația tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone a fost oprită pe teritoriul Ungariei, măsura fiind luată de către autoritățile din ţara vecină ca urmare a faptului că în această perioadă a fost Paştele Catolic. Astfel, în această seară s-au format cozi kilometrice de camioane în Vama Petea, iar șoferii au de așteptat la cozi kilometrice pentru a putea ieși din țară.

,,Începând din aceasta seară, ora 23.00, la graniţa româno-ungară traficul pentru autovehiculele de mare tonaj se va relua fără restricţii, sens în care se prefigurează o creştere a numărului de autovehicule care se vor prezenta la control pe sensul de ieşire din ţară, precum şi a timpului de aşteptare în punctele de trecere a frontierei situate la granița comună. Inspectoratele Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Oradea şi Sighetu Marmaţiei au contactat autorităţile de frontieră din Ungaria pentru dispunerea unor măsuri comune pentru fluidizarea traficului”, a informat astăzi Poliția de Frontieră.

Traficul de călători și autoturisme se desfășoară în condiții normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.