Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Taximetristul decedat la volan abia a împinit 24 de ani. “Un suflet atât de bun”

Taximetristul decedat astăzi în municipiul Satu Mare de abia a împlinit 24 de ani. Sergiu şi-a sărbătorit ziua de naştere pe 30 martie, în urmă cu mai puţin de o săptămână. Din nefericire, el a decedat în condiţii neclare, deocamdată, chiar la volanul autoturismului.

Totul s-a întâmplat în această seară, în jurul orei 18.00, în cartierul Carpați II din municipiu. Potrivit informațiilor PortalSM, taximetristul a fost observat stând nemișcat la volan, iar o sătmăreancă a sunat la 112. La fața locului au ajuns o ambulanță SMURD și un echipaj de Poliție. Echipajul medical de prim-ajutor a început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, tânărul taximetrist nu a mai putut fi salvat, fiind declarat decedat.

“Din păcate s-a mai stins un coleg… Un tânăr cu un suflet atât de bun pe care din păcate, moartea nu l-a ocolit… Odihneste-te în pace, prieten drag!”, este un mesaj transmis de un coleg.

3 comentarii

  1. Comarov Răspunde

    Oarecum cate ore a lucrat Intr o zi,sau la sfârșit de săptămână?Posibil lucrurile rămân sub covor,Intr adevăr multi trag cași un cal,inima slăbește,și oboseala se adunase nu iartă.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Apoi să nu vină ca recul partea neplăcută pentru că printre ei sunt și pelicani. R.I.P.

  3. relu Răspunde

    Dumnezeu sa l odihneasca !Dar am vazut tineri care au lucrat 24 ore ..fara somn ,cu multe energizante si tigari!”Omul nu este de fier!”..si fierul se toceste ..dar omul!😭😢😭

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.