Ultima actualizare: azi, 15:41

Locale

FOTOGALERIE. 1.500 de sarmale pentru oamenii sărmani, la Satu Mare, pregătite de voluntari

1.500 de sarmale pentru oamenii sărmani, la Satu Mare, pregătite de voluntari. Voluntarii de la O masă caldă și cei de la Serviciul de Ajutor Maltez din municipiul Satu Mare au pregătit 1.500 de sarmale pentru persoanele nevoiașe care sărbătoresc Paștele în acest weekend. 

„Serviciul de Ajutor Maltez Satu Mare a reușit sa facă tradiție din acțiunea de pregătire a sarmalelor pentru oamenii nevoiași, cu ocazia sărbătorilor importante. Și dacă e vorba de gătit și de mâncare caldă, nu puteam sa lipsim noi din acțiunea lor.  Asa ca, o echipă mixtă de voluntari, a amestecat 25 de kg de carne, 13 kg de orez, 4 kg de afumatura si a umplut 55 de căpățâni de varză. 399 de persoane aflate in dificultate (familii, vârstnici, oameni fără adăpost, copii abandonați), au primit astăzi, o porție din sarmalele pregătite cu toată dragostea și cu multă pricepere. Mulțumim pentru implicare și sprijin!”, transmit cei de la O masă Caldă.

4 comentarii

  1. Adi Răspunde

    FELICITĂRI & RESPECT

    • Calin Răspunde

      Foarte bune gustările, nu ca și alea de la Samcivica care nu aveau gust și erau puține, făcute din dorință de publicitate.

      • Valer Răspunde

        Un gest nobil ca de fiecare dată, oameni deosebiți cei de la Ajutorul Maltez .
        O inițiativă de lăudat.

  2. Nagasaky Răspunde

    Felicitari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.