Ultima actualizare: azi, 14:38

Locale

Gabriel Leș îi ,,taxează” pe guvernanți. Critici dure la adresa ministrului Sănătății

Fostul ministru al Apărării, Gabriel Leș, vine cu noi critici la adresa guvernanților: ,,Imperiul PLUSR contraatacă din nou”, spune Gabriel Leș, arătând cu degetul către ministrul Sănătății Vlad Voiculescu.

Redăm, mai jos, declarațiile făcute de Gabriel Leș:

,,După ce ministrul Drulă a destructurat cu ranga mafia merdenelelor și gablonzurilor de la metrou, astăzi imperiul PLUSR contraatacă din nou. Vlad Voiculescu s-a contrazis zeci de minute cu presa privind ordinul de ministru ce prevede în mod aberant înhumarea fără haine a persoanelor decedate de Covid. Deși i s-a citit negru pe alb de către ziariști ce prevede respectivul ordin de ministru, Vlad Voiculescu a avut reacția “țăranului” care a văzut prima dată o girafă la Zoo: “Așa ceva nu există!”. Dacă nu ar fi eminamente tragic, poate ne-am amuza”, a declarat Gabriel Leș, într-o postare făcută pe pagina sa de Facebook.

4 comentarii

  1. H&R Răspunde

    Băi Leș, mai bea un “feleș”! “Feleș=juma’ de deț”

  2. Gheorghe Răspunde

    Asa-i mai Gabi,ai dreptate ca acesti cățeluși de securiști care ne conduc sunt prafff împreună cu hienele udmr și pnl.La fel era și pe vremea voastră,haita bătrână(psd)a politicii românești.Cu nimic nu sunteți mai buni,absolut cu nimic.Nu-mi pierd vremea cu inșirurile de gafe făcute de psd(inclusiv de tine)….vreau sa zic doar un lucru:
    Mincinosii lor sunt mai mincinosi ca ai noștri,hoții lor sunt mai hoți ca ai noștri și corupții lor sunt mai corupți decât ai noștri!!!Cam asa spun TOTI politicienii și din păcate sunt unii care chiar ii cred.Vai de voi,morminte vătuite,voi spălați parte exterioara dar în interior este plin de mortaciune și mizerie….știi la ce ma refer.Credeam ca ti-o venit mintea la cap….amarnic m-am înșelat.

    • c-block Răspunde

      @Gheorghe. Să îl citez pe clasicul în viață Geoană când a fost bătut în turul 2 de Băsescu? “Ceilalți au furat mai mult”. Aici se referea la pedele. Dar nu se plânge acum săracul că e bine acolo la Nato! Ce i-aș da drumul la toți dar la absolut toți în apa de la toaletă! Canalizarea vă cheamă toarăși!

  3. Stefan Răspunde

    Asta-i noua ta meserie Gabi, taxator!? Bravo!! Acum, in sfarsit, ti-ai gasit locul pe masura. Te-ai ridicat la nivelul maxim, cetateanul potrivit la locul potrivit… Mare-i cireada Domnului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.