Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge la Satu Mare în noaptea de Înviere

Lumina Sfântă de la Ierusalim va ajunge și în acest an la Satu Mare, în noaptea de Înviere. Ea va fi adusă de la Ierusalim de către o delegaţie a Patriarhiei Române, în județul Satu Mare ajungând, și în acest an, în noaptea de Înviere, pe aeroportul din județ.

Delegația este alcătuită din protopopul de Carei, pr. Florin Mocan, protopopul de Oaş, pr. Marcel Malanca, inginer Mircea Leţiu.

Preoții vor duce Lumina în bisericile din oraș, unde va fi oferită credincioșilor prezenți la slujba de Înviere.

10 comentarii

  1. covid 19 Răspunde

    Virusul puteţi să-l luaţi aşteptând Lumina Sfântă de la Ierusalim. 2000 de ani s-a luat lumină ,,locală” iar acum nu e bună decât cea de la Ierusalim.

    • ... Răspunde

      O rară ocazie când sunt de acord cu tine. Lumina cea sfântă aprinsă de la ceva brichetă sfântă e o ocazie pentru protipendada politică ca să se fălească și să se dea în spectacol. Asta la cine este amator de așa ceva și mai sunt destui. Tot neam de traistă am rămas.😱🤔🤮☹

  2. Autonova Răspunde

    Si vine cu avion privat.. pai hai sa fim serios n-avem bani ,dar pentru asta sint bani…sint crestin ortodox dar cam ciudat situatia!!Acum vreo 2 luni o murit un barbat care lucra la spital unde a ars spitalul si vroia sa se duca la Olanda si nu a mers avionul ca sa defectat si trebuia sa se duca inapoi la Bucuresti… pai imfrastructura e sub pamant nu avem spitali moderni dar pentru lumina sfanta avem avion privat.. bravoooo🤞✌👌👌

    • a whiskys Răspunde

      1. Te paraszt nu mai afirma că ești creștin ortodox, că râd și ungurii de tine atâtea greșeli gramaticale ai făcut!
      2. Dacă erai creștin ortodox ai fi știut ce știu de 10 ani toți ortodocșii, în fiecare an avionul privat este plătit de Omul de afaceri Mircea Lețiu.
      3. Dacă te uiți în oglindă o să vezi mi nagy falusi geci paraszt lettél.

      • Vulpea bi-polara Răspunde

        Platit de omu de afaceri ce are exclusivitate la contracte pe bani publici? Avionu fiind al unei firme in insolventa, ce n-are bani de platit datoriile, dar are pt vraji de-astea? Bravo …mentalitate de ortodox adevarat, de dac mandru.

  3. Bibicu Răspunde

    La anu veti primi lumina de la amnar. Cu conditia, ca “+”-isti si bulangii de useristi sa nu desfinteze crestinismul si sa nu inchida bisericile! Aicea ii bate dibla aia de bagabonti!

  4. doi Răspunde

    Dar cu declaratia cum va fi ?

  5. H&R Răspunde

    In avion se poate cu focul deschis? Si se poate si fuma ma gandesc.

    • @H&R Răspunde

      Depinde de religia focului.🤔😯
      Cred că înțelegi aluzia. În acest caz focul este cum este și are o misiune. Deci regulile de bun simț din aviație se suprascriu. Caz închis.🥴🤫 În caz că ia foc avionul în aer focul va asigura deplasarea în continuare. Numai trebuie să crezi.

  6. Vulpea bi-polara Răspunde

    😂😂😂…mi,ai inseninat ziua, cu comentariul acesta. Da, focu va ajuta la mers, daca crezi cu adevart. Chiar Coanda facuse un prktotip de motor hibrid, care atunci cand ai lampas aprins la ierusalim blocheaza bujile si ia scanteia din felinar. Cred cu tarie asta…ca doar noi subtem ombelicodelmondo, daca nu ne vindeam strainilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.