Ultima actualizare: azi, 10:00

Publicitate

Mac Print Pack, tipografie offset în Satu Mare – servicii de calitate la cele mai înalte standarde

Mac Print Pack este o tipografie offset situat în municipiul Satu Mare cu o vastă experiență în domeniul tiparului și a producției de ambalaje din carton.

Cu o echipă dinamică în spate, tipografia este specializată în tipărirea și prelucrarea ambalajelor de carton duplex și cartoane grafice de diferite tipuri și dimensiuni, utilizate pentru ambalarea produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice, de îngrijire personală, ceaiuri etc.

De asemenea, Mac Print Pack tipărește pliante, flyere, cataloage, postere, calendare ,brosuriși alte tiparuri.

„Atât ambalajul, cât și promovarea sunt elemente esențiale ale unei afaceri de succes, iar tipografia noastră vă poate fi un partener de încredere în atingerea acestui scop”, transmit reprezentanții Mac Print Pack.

MAC PRINT PACK și-a început activitatea în anul 2014, având în spate o echipă cu o vastă experiență în domeniul tiparului și prelucrării ambajelor din carton precum și a altor produse de tipar.

Principala activitate a tipografiei este:

  • fabricarea produselor de ambalat, a cutiilor, etichetelor de carton
  • realizarea de diverse materiale tipărite din hârtie și carton

Printre necesitățile pe care le acoperă se regăsesc:

  • ambalaje tipărite pe carton duplex, cartoane grafice de diverse tipuri și dimensiuni, utilizate pentru ambalarea produselor alimentare, cosmetice, farmaceutice, îngrijire corporală.
  • cutii personalizate pentru diverse evenimente (nunti, botezuri), cutii pentru ambalarea unor obiecte diverse: căni, obiecte de artizanat,.. etc.
  • cutii suport pentru pahare de cafea, suc, ceai, alte tipuri de cutii , personalizate sau nu, funcție de solicitările clienților.
  • materiale publicitare si de marketing cum ar fi: calendare, flyere, broșuri, pliante, display-uri de publicitate, mape/cataloage de prezentare, postere, plannere,fise de lucru si diverse imprimate personalizate și lista poate continua.
  • etichete de carton pentru prezentarea produselor si a caracteristicilor acestora.

Societatea este preocupată permanent de oferirea de servicii de calitate la cele mai înalte standarde deținând certificat ISO 9001 2000.

Cere o ofertă online accesând linkul următor: www.macprintpack.ro

Contact:

Adresă: Strada Gheorghe Barițiu nr. 25, Satu Mare

Telefon: 0733 980 130