Ultima actualizare: azi, 09:33

Publicitate

Ce să porţi cu o pereche de blugi negri bărbați?

În psihologia culorilor, culoarea neagră este un simbol pentru mister, putere, eleganță și rafinament.

În schimb, semnificația culorii poate evoca și emoții precum tristețe sau furie, motiv pentru care adesea suntem întrebaţi dacă am avut parte de o întâmplare nefericită atunci când purtăm DOAR negru.

Când ne referim la hainele de culoare neagră, însă, acestea par să sugereze un singur lucru: adaptabilitate. Nu se vor demoda niciodată, sunt deosebit de uşor de asortat şi par să se plieze pe orice tip de eveniment, fapt ce îi face de nelipsit din dulapul tău. Sunt potriviţi atât pentru un look casual, dar pot fi adaptaţi şi la unul semi-formal. Implicit, cu o singură pereche de blugi, vei putea să ieşi în oraş cu prietenii, să mergi la cumpărături, la o plimbare relaxantă sau o întâlnire, dar şi să te duci la birou.

Nu ai încă în garderoba ta o astfel de pereche de blugi? Accesează magazinul online Bolf şi găseşte modelul potrivit ţie. Variaţie şi calitate, la un preţ accesibil, livrate chiar până la uşa ta.

Iată mai jos şi câteva idei care să te convingă de cât de versatili sunt.

Cum să purtăm blugi negri?

În primul rând, gândeşte-te ce ai vrea să inspiri azi. O ţinută neagră, din cap până în picioare, te poate face să pari trist sau inabordabil, în timp ce o simplă pată de culoare va oferi contrastul necesar pentru a-ţi oferi un look în tendinţe.

Culori contrastante

Asortează blugii negri cu un tricou sau o bluză foarte colorată şi ieşi în evidenţă, chiar şi de la distanţă. Această ţinută foarte uşor de realizat te va scoate din impas atunci când te grăbeşti şi nu ştii ce să alegi, fără să sacrifice aspectul îngrijit.

Un look rebel

Jachetele de piele sunt epitomul atitudinii rebele şi a pericolului. Alege o jachetă neagră şi un tricou sau o bluză albă, alături de blugii tăi, pentru aspectul clasic de „băiat problemă”. Poţi accesoriza cu inele, brăţări din piele, ochelari de soare sau o şapcă, iar look-ul tău este complet.

Pentru puţină eleganţă şi mister

Expresii pe care le-a auzit cu siguranţă multă lume sunt „efectul de frac” sau că „femeilor le plac bărbaţii în uniforme”. Există, într-adevăr, o slăbiciune pentru bărbaţii eleganţi şi una şi mai mare pentru cei care reuşesc să îmbine eleganţa cu puţin mister şi masculinitate.

Nu trebuie să apelezi la pantalonii de costum, ci este suficient să alegi o pereche de blugi negri potriviţi corpului tău, la care să asortezi o cămaşă cambrată şi o curea. Pentru un plus de eleganţă poţi opta şi pentru un sacou şi cravată, iar pentru o alură misterioasă, îmbracă doar culori foarte închise, cât mai aproape de negru.

Un stil sport

Dacă ai o zi aglomerată, când trebuie să mergi foarte mult pe jos, chiar dacă alegi să porţi un hanorac şi adidaşi/tenişi, blugii negri îţi vor oferi un plus de stil, care să-ţi transforme chiar şi cele mai obişnuite haine, într-un look casual. Pentru că poţi arăta bine chiar şi fără să renunţi la confort.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.