Ultima actualizare: azi, 18:51

Externe

FOTO. Israel este prima țară care a eliminat purtarea măștii în aer liber

Israel este prima țară care a eliminat purtarea măștii, după ce aproape 60% din populație a fost vaccinată cu regim complet. 

Se poate: Locuitorii din Israel nu mai trebuie să poarte mască de protecție în aer liber, iar toate școlile din țară s-au redeschis! Restricțiile și măsurile de intervenție nefarmaceutice (purtarea măștii, distanțarea fizică etc.) alături de o campanie de vaccinare în masă fără precedent au condus la o scădere constantă și semnificativă a cazurilor noi de infecție. După ce aproape 60% din populație a fost vaccinată cu regim complet, Israel a eliminat duminică, 18 aprilie, obligativitatea purtării măștii în spații deschise iar școlile au revenit la un program normal pentru toți elevii.
Chiar dacă și alte restricții au fost ridicate în ultima perioadă, numărul de cazuri confirmate de infecție cu SARS-CoV-2 a continuat să scadă, menținându-se constant de peste 10 ori mai mic în populația vaccinată.
După ce în ianuarie a depășit și 10.000 de cazuri noi de infecție pe zi, Israel înregistrează acum sub 200. Scăderea numărului de persoane susceptibile din populație contribuie la reducerea circulației virusului, permițând ridicarea măsurilor de restricție.”, transmit reprezentanții RO Vaccinare.

3 comentarii

  1. Klaus cel Mic Răspunde

    No mă, aștia antimasca, antivaccin si anti orice, si pro orice: pro șoșoacă, pro libertate pro tv si pro stovani, nu aveți “nimnic” de croncănit? Ceva despre dictatura, libertate, vaccin, covid si alte bazaconii, orice, numai sa vad o parere… Hai mă, da-i foc la neuron poate explodeaza! Hai sa va văd dacâ sunteți buni la : medicină, politică externă, footbal și agricultură… Mersi, la ping-pong ma pricep eu. Dau cu pingu de vă sare pongu.
    Bravo Israel!!! Un popor disciplinat, educat și pregătit in orice moment pentru orice situatie, pentru cel mai negru scenariu. Este de ințeles dupa câte au pătimit. De aia ii urăsc proștii.
    PS
    Pt. Cârcotași: Nu sunt evreu, sunt român, da ca sa fiu sigur m-am uitat la prepuț… Ha ha ha!!!…Sunt Negru. I love it!

    • H&R Răspunde

      Chinezii in 3 luni au terminat cu nebuneala asta. Israelul nici in curba nu este pe langa ei, dar trebuie facut ceva reclama.

  2. Satmarean 1 Răspunde

    @Klaus cel Mic. RESPECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.