Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Primar din județul Satu Mare, trimis în judecată după ce a bătut o angajată!

Prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești-Oaș din data de 15.04.2021 s-a dispus trimiterea în judecată a inculpatului Tătar loan având calitatea de primar al Comunei Bixad, Jud. Satu Mare, pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și purtare abuzivă.

La data de 06.12.2019, în jurul orelor 09:00-09:30, persoana vătămată Poșta Lucia în timp ce își desfășura activitatea în calitate de inspector fiscal în cadrul Primăriei Comunei Bixad, Jud. Satu Mare, a fost agresată fizic de către primarul Comunei Bixad, Tătar loan, care se afla de asemenea în exercitarea  atribuțiilor de serviciu, deoarece aceasta nu a îndeplinit cerințele acestuia privind radierea din evidentele fiscale ale primăriei a accesoriilor aferente debitului cu care figura înscrisă o societate comercială, persoana vătămată suferind leziuni fizice traumatice ce au necesitat pentru vindecare 2-3 zile de îngrijiri medicale. În tot acest timp, primarul Com. Bixad, Tătar loan i-a adresat și injurii.

Dosarul a fost trimis spre competentă soluționare Judecătoriei Negrești-Oaș.

,,Facem precizarea că trimiterea în judecată reprezintă conform prevederilor Codului de procedură penală, o etapă a  procesului penal ce constă în finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instantă în vederea judecării cauzei, situație care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție”, spun procurorii.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.