Ultima actualizare: azi, 16:36

Locale

VIDEO. Percheziții în Satu Mare. Cultură de cannabis descoperită într-un beci

La data de 26.04.2021, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna aprilie 2021, inculpatul a înființat o cultură indoor de canabis și a comercializat droguri de risc către diverși consumatori de pe raza județelor Prahova și Satu Mare.

La data de 26.04.2021, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Ploiești împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti și Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Satu Mare au efectuat un număr de 2 percheziții domiciliare, în urma cărora a fost descoperită o cultură indoor de canabis (aflată în subsolul unei anexe), prevăzută cu lămpi pentru iluminat, sistem de ventilație și control al temperaturii, formată din 13 plante (cu dimensiuni de peste 100 de cm), 9 plante recoltate (aproximativ 3 kilograme de masă verde), 30 de grame de cannabis uscat și un aparat pentru deshidratarea materiei vegetale (folosit la uscarea plantelor de cannabis).

În cursul zilei de astăzi, inculpatul urmează să fie prezentat Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploiești și Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare.

Sursa: Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism

2 comentarii

  1. max Răspunde

    Cannabisul este legal in mai multe state fiind benefic din mai multe puncte de vedere.
    Noi suntem mereu in urma

  2. Satmarean Răspunde

    Să bagă și în medicamente. Are multe beneficii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.