Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

Razii ale Poliției pe șoselele din județ. Vitezomani și șoferi băuți la volan, lăsați fără permis

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 6 aprilie, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 135 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, ieri, 6 aprilie, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 135 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.500 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 11 conducători auto și au reținut un certificat de înmatriculare.

Exemple:

Polițiștii rutieri, au depistat pe raza județului Satu Mare, 2 conducători auto care au depășit limita legală de viteză, circulând cu viteza de 101km/h, respectiv 103 km/h pe tronsoane de drum cu viteza maximă admisă de 50km/h.

Un conducător auto a fost depistat la volanul autoturismului, după ce a consumat băuturi alcoolice. Testarea cu aparatul alcooltest a relevat valoarea de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 5 aprilie, polițiștii rutieri sătmăreni au identificat, în trafic, o femeie, de 29 de ani, din Satu Mare care nu a respectat semnificația indicatorului rutier „Cedează trecerea”, pătrunzând în intersecție fără a acorda prioritate unui autoturism care circula regulamentar.

Un conducător auto, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

Cinci conducători auto, au efectuat manevra de depășire neregulamentară a altor autoturisme.

Sursa: IPJ Satu Mare

4 comentarii

  1. Boschetzi Răspunde

    Stau cherberele prin boscheti să de-a amenzi și să își facă norma..că deh se știe..toți oligofreni din sursă externă angajați de 23 sau 25 de ani se cred cocoși că te sancționează..bă proștilor după ce vă pensionati la 45 de ani sunteți niște nulități pe piața muncii..nu m-ai trebuiti nimănui..nici dracu nu vă angajează..cretinii dracului…atâta puteți..că după deveniți niște zerouri..pensie mare..l

  2. Satmarean Răspunde

    Băi boschetzi dacă nu încalci legile și regulile de circulatie de ce gândești și vorbesti așa. Eu am impresia și sunt sigur că tu ești un boschi și o nulitate marw !!!

  3. @satmarean Răspunde

    Bă boule, du-te drac la baie bă că iar faci pe tine, la ce prostata mărită ai la vârsta ta, pastile de prostamol m-ai ai mă cretin cu proteza dentară și pensie de nabab..satmareanul p..i..💩

    • hAuleuMaica Răspunde

      @@ 2 boschetari Mare gunoi de cocalar și nesimțit de prost crescut poți fi, pe lângă frustratul celălalt, doi nemernici neterminați care judecați un om care poate să-ți fie tată . Ascultă ratatule, am condus peste 50 de ani ,și am plătit multe amenzi, umblând in toată țara, și multe radare când au apărut ,dar știind că sânt vinovat, am tăcut și am suportat chiar suspendări de permis.fără sa ma dau la trântă cu poliția..cum faceți voi,bineințeles prin spate, că dacă trebuie să scrieți o frază …abandonați Nici tu scoală ,nici tu educație..bun simț ……rataților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.