Ultima actualizare: ieri, 22:15

Locale

Respect pentru seniori! Masă pascală tradițională la un centru pentru vârstnici din Satu Mare

Respect pentru seniori! Masă pascală tradițională la un centru pentru vârstnici din Satu Mare. Centrul de rezidență pentru vârstnici ”Sf. Anton” din municipiul Satu Mare a pregătit o masă tradițională, cu bucate alese, pentru toți beneficiarii centrului.

Spiritul Paștelui și-a făcut simțită prezenta la Centrul Sf. Anton, după ce reprezentanții centrului le-au  pregătit bunicilor o surpriză deosebită. Ei au avut parte de mâncare tradițională – sarmale, pască, șuncă, umplutură, prăjituri… etc.

„Din dragoste și iubire pentru bunicii noștri de la Central de Rezidență Sfântul Anton. Sărbători luminate si binecuvântate!”, a transmis Cosmin Rațiu, managerul Centrului. 

Fiecare om are dreptul la o viață prosperă și satisfăcătoare. Bazându-se pe respectul față de viața fiecărei persoane, Centrul de rezidență pentru vârstnici ”Sf. Anton” s-a înființat în municipiul Satu Mare pentru a-i ajuta pe cei vârstnici să-și continue activitățile în mod obișnuit și să se bucure de viață alături de cei drag.

Într-o atmosferă caldă, grija și confortul reprezintă o prioritate pentru echipa Centrului ”Sf. Anton”, care are un singur scop: satisfacerea nevoilor individuale ale fiecărui beneficiar.

Citește și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.