Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Se deschide pârtia de la Luna Șes. Pataki: Vom schia în sezonul 2021-2022

Se deschide pârtia de la Luna Șes în sezonul 2021-2022. Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Pataki Csaba, a declarat la emisiunea PortalSM LIVE că lucrările la pârtia de la Luna Șes au fost finalizate în proporție de 98,5%.

Au fost efectuate teste cu tunurile de zăpadă şi a rezultat că mai sunt de făcut retușuri la lacul de acumulare, care trebuie întărit şi înălţat în anumite locuri.

„Vom schia din sezonul 2021-2022, trebuie să facem recepția finală. Recepțiile la terminarea lucrărilor, pe tot integrat  98,5% sunt executate toate lucrările pe partea de pârtie, pe partea de lac de acumulare s-a constatat că trebuie supraînaltată marginea lacului de acumularea în unele părți și partea de captate trebuie întărite putin”, a precizat Pataki Csaba.

Pârtia are 2.400 de metri lungime, instalaţia de telescaun are 45 de scaune iar distanţa de la baza pârtiei până la cota 1.200 va fi parcursă în circa 7-8 minute.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalSM vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de facebook.

5 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Ciorba asta a fost reincalzita de prea multe ori .
    Deja e alterata !

    • Vulpea bi-polara Răspunde

      Conteaza Tepesdoamne? Important e sa se excite prostimea, sa se umfle orezu ca avem si noi, pe langa autobahnu codrului si Alpii nostri. Sa nu fim mai prejos ca alde strainii, papistasii.

  2. Vulpea bi-polara Răspunde

    Da nu e deschisa deja de vre-o 5-10 ani? 🤔🤔🤔

  3. urbanism Răspunde

    Până se termină pârtia și restul se va găsi careva dăștept care să interzică schiatul. În acest moment orice este posibil. Nu văd mare viitor pentru această investiție. Pentru cei care ai încasat bani la greu de acolo da, a fost și este o lucrare benefică. Pentru buzunarul lor.

  4. radu Răspunde

    O veste buna!Dar nimeni din conducere nu expilca ce se intampla cu terenurile vandute in 2004!?Au inselat proprietarii cu acte in regula ca in 3 ani vor avea utilitati!Cum legile in Romania se schimba peste noapte ,teparii profita din plin!Asta -i Romania moderna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.