Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Se lucrează pe B-dul Lucian Blaga. Primăria a solicitat refacerea unor lucrări aflate în garanție

Primăria Municipiului Satu Mare a solicitat firmei SC Diferit SRL refacerea unor lucrări aflate în garanție.

,,Firma a reacționat prompt, motiv pentru care astăzi, pe Bulevardul Lucian Blaga s-au executat lucrări în zona benzinăriei Lukoil”, a anunțat Primăria Satu Mare.

Firma va interveni în toate zonele unde au apărut problemele la lucrările care se află în perioada de garanție, au mai spus reprezentanții municipalității. În zonă se aplică restricții temporare de circulație!

7 comentarii

  1. Satmarean Răspunde

    Solicitați domnule primar Kereskenyi Gabor refacerea părții carodsabile a firmei Diferit și pe str. C.A. Rosetti. E o firmă serioasă și execută lucrări de calitate, nu ca alte firme din oraș.

  2. Nimeni Răspunde

    “Firma va interveni în toate zonele unde au apărut problemele la lucrările…”- ca apar probleme e una, dar oare cum apar? Am vazut cum pe portiunea din soseaua Paulesti-Caraseu s-a sapat aprox. 1m acum un an si ceva si totul parea in regula, acum insa stupoare, apar multe portiuni unde se vad iar deformari in asfalt. Gaurile acestea sunt lucrurile dracului si pana cand “dracul” nu va fi pedepsit gaurile vor tot apare.

    • Dra Kula Răspunde

      Apoi Draku il de vina…. Poate asa il cheama pe sefu’ firmei, habar nu am, nu ma mai mira nimic.

    • altu fără bmw Răspunde

      @Nimeni, pe lângă faptul că se lucrează cu materie proastă calitativ mai fac și rabat de la calitate a modul general și amestecă diferite materiale. Apoi stratul de uzură nu are grosimea pe care trebuie să o aibă și notmal că după un timp zboară. Asta pe lângă faptul că drumul respectiv nu are o fundație cum ar trebui să aibă. Pe scurt asfalt prost, fundație proastă și neglijență și delăsare în executare. Plus furăciune oriunde se poate. Atât timp cât lucrările se vor recepționa cu toate că se știe că nu e OK nu se va schimba nimic. Ne furăm singuri căciula.
      PS. O poveste adevărată. Când s-a lățit Botizului prin 95-96 au venit italienii cu utilaj semiautomat care amesteca și turna asfaltul pe loc. După instructaj inginerii au plecat și lucrarea s-a dat ca de obicei în subcontractare. După nici o săptămână tot calculatorul utilajului s-a blocat pentru că melterii nu respectau rețeta și ducea asfalt la ciubucurile lor. Pe cheltuiala firmei subcontractante au readus doi ingineri de la Torino care au stat frumos la hotel la noi 2 săptămâni și au repetat instructajul. Vreo 10 ani a rezistat destul de bine covorul asfaltic. După care bineînțeles ne-am apucat să spargem unde vroiam că erau intervenții tot timpul. Că noi încă nu am învățat ideea cu conductele tehnologice!?!? Ridici capacul, te bagi în canal și repari ce vrei fără să fie necesară spargerea asfaltului. Dar noi avem bani,nu ??? Oare???
      PS.2. Oare țările nordice cum fac că nu au gropi deloc? Dar este de înțeles. Nu au așa iarnă grea ca la noi, nu? 😱😤🤪😜😲🤯🤮

    • radical2 Răspunde

      Calitatea proasta a materialului

      • altu fără bmw Răspunde

        Da. În cazul de față stratul de uzură turnat prea subțire și în general marfă proastă folosită. Dar mai bine s-ar verifica cine recepționează ca lucrare bună astfel de “opere de artă”. Pentru că până la urmă se bate joc de banii noștrii și așa puțini,_

  3. radical2 Răspunde

    Sa solicite si pentru Carpati 2!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.