Ultima actualizare: azi, 14:54

Locale

Trei indivizi au băgat spaima într-o localitate din județ. Au bătut o persoană până au desfigurat-o

Trei indivizi au băgat spaima în locuitorii unui sat din județul Satu Mare. Aceștia au intrat peste o persoană în casă, au bătut-o până au desfigurat-o, după care i-au furat mai multe bunuri. Cei trei nu s-au oprit aici și au dat buzna într-o altă gospodărie. În cele din urmă, tâlharii au fost prinși și trimiși în judecată.

Ce spun procurorii din Satu Mare.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au dispus trimiterea în judecată a trei inculpați: V.V. de 21 de ani, D.D. de 17 ani și D.M.F. de 14 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată.

În fapt, s-a constatat că în noaptea de 29/30.03.2021, în jurul orei 02. 00 în timp ce persoana vătămată S.F. din localitatea Becheni, se afla la locuința sa, inculpații D.D., de 17 ani, D.M.F. de 14 ani și V.V. de 21 ani, au intrat peste ea, i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii și picioarele atât la nivelul toracelui cât și la nivelul capului, desfigurând-o practice și au încercat să o convingă să le dea banii și băuturile alcoolice din locuința sa. Nereușind să găsească bani sau băuturi alcoolice, inculpații i-au sustras victimei telefonul mobil, țigările și câteva alimente.

La scurt timp după ce au plecat de la locuința persoanei vătămate, inculpații V.V. şi D.D.F. au sustras dintr-o altă gospodărie aparținând lui L.I. două biciclete cu care au fugit în județul Bihor.

Inculpații au fost reținuți la data de 30.03.2021 de către organele de politie, ulterior, la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, fiind arestați preventiv pe o durată de 30 de zile în baza mandatelor emise de Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Carei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.