Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

VIDEO. Vaccinul cu cele mai puține reacții adverse, în județul Satu Mare!

Vaccinul cu cele mai puține reacții adverse, în județul Satu Mare. Directorul DSP (Direcția de Sănătate Publică) Satu Mare, Macrina Mihai, a declarat, în cadrul emisiunii PortalSM LIVE, că nu au fost raportate reacții adverse grave la niciun vaccin, până în acest moment, însă vaccinul cu cele mai mici reacții adverse minore raportate este vaccinul Moderna. 

“Ca şi reacţii adverse, pot să spun că la nivelul judeţului Satu Mare cele mai mici reacţii adverse minore raportate le-am avut la vaccinul Moderna. Şi la vaccinul Astra Zeneca, şi la vaccinul Pfizer am avut, dar am avut doar reacţii minore, la locul de inoculare, sau puţin după momentul la care a fost inoculat vaccinul, uşoare stări febrile, frisoane, dureri musculare, cefalee”, a spus Macrina Mihai.

Ea a arătat că majoritatea reacţiilor adverse au fost sub impulsul fricii.

“În urma discuţiilor şi a anchetei epidemiologice pe care am făcut-o, am constatat că nu este o relaţie de cauzalitate între vaccin şi reacţiile resimţite, o parte din simptomatologie a fost subiectivă şi, de cele mai multe ori,  persoanele spun că au avut aceste reacţii sub impulsul fricii, al unei stări de angoasă în care simţi că îţi amorţesc mâinile, că îţi amorţeşte limba, dar lucrurile acestea ca să reprezinte un pericol trebuie să fie obiective şi să apară în cele 15 minute post administrare vaccin, tocmai de aceea persoanele rămân în centrele de vaccinare şi sunt supravegheate”, a spus aceasta.

Urmăriți emisiunea integrală:

11 comentarii

  1. ro-vaccin Răspunde

    Dar nu ați întrebat-o ce izmă are vaccinul! Și ce transmite subliminal către purtător prin chip și antene Bill Geitz!

  2. suciu+emil Răspunde

    Pacat ca nu a marturisit ce calitati profesionale are, cum a ajuns pe post, de cate ori a fost la examen de titularizare si ce punctaj a luat.Daca nu isi amintea putea fi intrebat marele strateg Govor

    • Mido Răspunde

      Naaa, greșit! Mânărelile ca această somitate să ajungă cu titulă pe post au fost pe linia “fratelui” Leș plus niște bani de la soțul țepar, plasați unde trebuie, via chelbosan Bud! Ca niciodată, Govorilă nu a fost în combinație!

  3. Cetateanul Răspunde

    Vaccinul Pfizer are chip inclus ,cum sunt 5 portii intr-o sticluta si acul metalic atrage chipurile ,cine este primul le ia pe toate ,restul niciuna.Stiu precis ,scrie pe Facebooc si a fost demonstrat de cercetatori ortodocsi greci de pe insula Mithos.Si nu uitati sa va cumparati pulsoximetru ,vitamina D3 .Si lingeti tabla zincata ,e mai naturala decat Zn din pirule.

    • Cetateanul Răspunde

      Din partea mea poti sa te vaccinezi zilnic !

      • ... Răspunde

        Vreun retardat încearcă doar să facă mișto de tine. Măi jucăușilor! Eu zic să fiți mai atenți când faceți asemenea lucruri. S-ar putea ca în timp să regretați că nu ați ascultat și alte păreri. Nimeni nu este deținătorul adevărului suprem. În afară de Dumnezeu. Unii mai cred în el. Știu că voi sunteți neomarxiști ecoevoluționiști și nu dă bine în CV-ul vostru. Că voi sunteți evoluția involuției!😱😱😱🤮🤮🤮💩

        • Cetateanul Răspunde

          Si una foarte importanta : stiti ca persoanele feminine daca au unghia lacuita sau construita cu minunatii de decor , puloximetrul indica gresit ?

        • Cetateanul Răspunde

          Valeu fatul mieu , la cum scrii se vede ca duci lipsa de vitamina D3 , zinc si amiloprostomicina !

        • Cetateanul Răspunde

          Am descoperit un post de radio pe care poti sa-l asculti fara sa fi terorizat ca o sa mori fara de masca sau vaccin . Trinitas ! E chiar decent ! Ti-o spune un fost ascultator de Radio Romania Cultural si un iubitor in general de radio .

  4. garcea Răspunde

    Vicepremierul Dan Barna spune că în România se va folosi pașaportul de vaccinare, dar că acesta nu va fi un pașaport formal ci va reprezenta doar o dovadă că persoana care îl deține „este sigură din punctul de vedere al riscului de a purta în mod activ boala”. Barna a mai precizat că România va merge pe decizia unică stabilită în Uniunea Europeană în ce privește acest pașaport de vaccinare.

    • @Garcea Răspunde

      @Garcea. Ca să reformulez postarea ta pe înțelesul omului simplu. România de fapt așteaptă ce se hotărăsc cei mari la Bruxelles ca la o adică să exclamăm și noi ceva de genul : “Da măi! Asta am vrut să spunem și noi de fapt! Nici noi nu am fi putut să formulăm mai bine (a se citi “mai ambiguu”)”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.