Ultima actualizare: azi, 13:16

Locale

Localnici supăraţi pe Apaserv. Le-au oprit apa fără să îi anunţe

Localnici supăraţi pe Apaserv. Zeci de oameni de pe str. Nicolae Bălcescu din municipiul Satu Mare au rămas , în cursul zilei de ieri, fără apă, fără să fie înştiinţaţi. Oamenii au sunat revoltaţi la Apaserv şi au reclamat faptul că intervenţia a fost una pregătită, însă cu toate acestea nimeni nu a fost înştiinţat pentru a-şi lua măsuri.

“Nu a anunţat pe nimeni Apaservul că vom rămâne  toată ziua fără apă. Dacă am reclamat ni s-a spus că este o intervenţie neprevăzută, dar nu este nimic adevărat. Cei de la Apaserv au blocat locurile de parcare încă de aseară, deci era o intervenţie prevăzută. Era normal să ne anunţe. Nimeni nu a primit nicio înştiinţare. Pentru ce plătim acest serviciu public dacă nu avem o minimă informare? “, a spus un localnic.

Un comentariu

  1. Romanistan citizen Răspunde

    Localnicii din zonă ar putea adăuga la sesizarea lor că dacă apa se livrează la prețul aurului de pe bursa din New York noi ca și simpli plătitori avem măcar pretenția de servicii pe măsură! Eu însumi am pățit ceva asemănător la care reacția intelijentă a muncitorilor (bine, de la ei nici nu poți cere mai mult) a fost că “scrie pe sait”. Că eu nu am altceva decât să călăresc site-ul lor! Dealtfel pe site scria ceva intervenții sau schimbat apometre și nici măcar zona nu este menționată în asemenea cazuri. Nu de alta dar puteam strânge niscaiva apă pentru spălat pe mâini etc.
    În cazul de față chiar scria:
    https://www.apaservsm.ro/azi-6-aprilie-2021/ – Str. Nicolae Bălcescu nr. 14 – conductă defectă.
    Dar repet, nu stă omul pe site-ul lor toată ziua. Pe vremuri se arunca ceva fițiucă în cutia poștală. Nu e efort mare, strada este mică. Ca să nu spun nici Apaserv nu dă faliment de la atâta. Alte companii nu se rezumă la site ca să anunțe consumatorul !!!! Probabil compartimentul juridic nu are destule procese. Cine știe? Cred că știe lumea între altele cine lucrează acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.