Ultima actualizare: azi, 15:41

Naţionale

VIDEO. Câine călcat cu mașina fără milă de un bărbat! Șoferul a plecat mai departe

Un câine a fost călcat cu mașina intenționat, spun martorii, în județul Cluj, potrivit PortalCJ. Șoferul a lovit câinele, iar apoi a mers mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Stăpânul patrupedului spune că va depune plângere imediat ce va afla cine este șoferul.

,,Se întâmplă pe strada Gladiolelor din Câmpenești, județul Cluj. De îndată ce aflu numele “domnului” o să îl postez aici ca să îi ureze toata lumea de bine. Câinele e în drum spre Clinica Veterinarius. Iar plângerea va fi înaintată imediat ce aflăm alte detalii despre acest individ”, a scris un clujean pe un grup de facebook.

12 comentarii

  1. Carina Răspunde

    Foarte bine!!. Când musca câinii in zona de promenada si suni la politia comunitara, spun ca ei nu pot face nimic ca e o reclamație in plus.

  2. Protecția Animalelor Răspunde

    Care șofer face așa ceva la mental a rămas încă în copac undeva prin savana africană. Sper să fie prins și tratat pe măsura faptelor.
    Pentru @Corina. Astfel de specimen oricând dar absolut oricând poate demara în trombă cu mașina și să calce un copil pentru că îl deranjează cu joaca în liniștea dumnealui. Este următoarul pas și este dovedit inclusiv științific. Din reacția dumitale deduc că matale nu ai și nici nu ai avut animale de companie, eventual puiul refrigerat din congelator.

    • Szaby Răspunde

      Esti dusa cu totul.

      • Protecția Animalelor Răspunde

        Eu cred că tu ești bolnav la cap. De acord câinii comunitari trebuie strânși și sterilizați dar asta nu îți dă dreptul să calci animalul pentru că așa ți se scoală! Data viitoare vei lua în mâinile proprii aplicarea legii dacă careva traversează pe roșu sau nu poartă mască?

        • radical2 Răspunde

          Cainele trebuia sa astepte sa treaca masina. Eu zic ca e tentativa de sinucidere reusita. Soferul nu are nicio vina. Cainele si-a facut-o cu laba lui.:))) Bine ca nu s-au produs daune materiale.

  3. Szaby Răspunde

    @ protectia animalelor
    Cine isi strica masina ca stii ce stricaciuni poate face un caine lovit?
    Sunteti obsedati.
    De ce nu le luati cainii si il tineti cu voi chiar si in pat?
    Inseamna ca nu ai fost muscat de caine sau cineva drag tie.

    • Protecția Animalelor Răspunde

      Tu ești obsedat de orice animal. Te-ai uitat la video? Ai văzut că animalul stătea acolo și nu făcea nimic? Nici măcar nu a sărit spre mașină? Omul a intrat intenționat în câine? Practic l-a țintit? Ți se pare sănătos la cap așa ceva? Probabil după tine, atunci îți propun să omorâm toate animalele și să păstrăm doar o pereche din fiecare. Restul marș la zoo ca suflețelul tău să nu sufere și să te simți în siguranță.
      Sunt sigur că dacă claxona câinele pleca. Și din video se vede că este ceva zonă introdus recent în circuit intravilan. Deci înainte erau coclauri unde trăiau fel de fel de orătănii. Mai puțin oameni. Deci noi am venit mai târziu, noi suntem musafiri adică. Sper că nu ai copiii că la ce educație le poți oferi …. Empatie zero barat. Habar nu ai (probabil nici nu ai încercat niciodată să afli) câtă dragoste necondiționată poate oferi un câine.
      Un sfat aș transmite către bulangiul ăsta de la volan. Știu că acest animal nu are valoare chinologică. Dar ca despre orice câine un lucru să rețină. Câinii nu uită. Niciodată.
      PS. Încă un lucru. Ceea ce scrii ca și comentarii contravine legislației în vigoare și ești pasibil de sancțiuni. Toate legile din țară trebuie respectate nu numai cele care îți convin.

    • Protecția Animalelor Răspunde

      Și încă un lucru. Să știi că am și acum doi câini și să știi când am fost copil m-a mușcat un câine. Dar era vina mea pentru că era o femelă cu pui și m-am dus să mângâi puii. Îți dai seama ce s-a întâmplat. Diferența dintre mine și tine este că eu am avut părinți care să-mi explice unde am greșit. Tu ce ai face dacă cineva ar veni prea aproape de puii tăi?
      Și de atunci au trecut mai bine de 50 de ani și și acum țin câini. Vaccinați, cipați, îngrijiți și dresați. Doar trebuie să sacrifici jumătate de oră sau o oră. Asta în loc să urmărești tâmpeniile la teve. Dacă ai sta pe fund 5 minute și ai calcula cât timp pierzi aiurea zilnic fără rost și tu ai găsi timpul ăsta. Dar nu continuu. Trist e că opinia pe care o reprezinți e majoritară în societate. Mă gândesc că nici videourile cu cai bătuți cu sălbăticie nu te revoltă. Probabil după ce vizionezi așa ceva dormi liniștit.

  4. Euh Răspunde

    Cainii care au stapan trebuie sa fie in less,IAR cei liberi trebuie eutanasiati ca sa nu ne muste,ca e mai importanta vista omului decat a unei javre!!!!

    • Protecția Animalelor Răspunde

      Corect. Și tu ești polițistul de sector cu animalele care trebuie să aplice legea? Numai întreb. Se dă frumos telefon și trebuie să vină să ridice careva de la ecarisaj. Nu e treaba ta să judeci, nu e treaba ta să eutanasiezi animalul. Sau tu consideri că da? Ești cumva Judge Dredd??? Ceva asemănător au făcut fesenistele de al APACA București când arestau în locul poliției legionarii inexistenți. Dar am îndoieli mari că ai priceput această ultimă propoziție.

  5. Jan Răspunde

    Mne futeți câinii. Mâncaiar soponu amu ia ni urjent pă tăți de pă străzi !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.